Aktualno

ŽUPANIJSKI HDZ ‘Ja volim samo sebe! Stih djelovanja ono malo pripadnika kobasičaste koalicije’

Logo HDZ a

Na današnjoj sjednici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije 50 posto SDP-ovih vijećnika i 33,3 posto vijećnika stranke MOŽEMO, to jest Srđ je Grad– ističu iz ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije u svom priopćenju kojeg su poslali medijima u ponedjeljak u večernjim satima. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Ja volim samo sebe, svog predivnog sebe! U ta dva stiha otprilike staje djelovanje ono malo pripadnika kobasičaste koalicije koji su se pojavili danas na sjednici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije!

Naime, u čemu je stvar? Na današnju sjednicu stiglo je 50 posto SDP-ovih vijećnika i 33,3 posto vijećnika stranke MOŽEMO, to jest Srđ je Grad ili kako se već opredjeljuju obzirom da su istovremeno članovi više političkih opcija. Ta gospoda ustrajala je na politikantstvu i galami. Razumijemo ih, stižu izbori.

Pa ovi SDP-ovci, predvođeni vrlim junakom, gradonačelnikom koji nema vremena za svoj grad, osim kad treba osigurati zemljište kolegi za gradnju zgrade, puno su bučili, puno zujali, a meda nisu dali. Možda je riječ o frustraciji jer navedeni junak nije junak koliko je junak gospodin Puljak koji je ipak zaslužio dva prolazna mjesta na listi u desetoj izbornoj jedinici.

Što se tiče ostatka kobasice koji smo danas susreli u vijećnici, on se malo ispod glasa izjasnio kako ipak ne podržava centre za gospodarenje otpadom. Doduše, rekao je to nama, nije svojima u stranci. I to je to što se njihovog djelovanja danas tiče. Jer oni su ostali u vijećnici samo na prvoj točki Dnevnog reda. Da, da, dobro ste pročitali, na jednoj od 39 točaka.

Toliko o velikoj brizi za naše školstvo, zdravstvo, pomorstvo, projekte i sve ono što je skupština danas izglasala! Nije njima važno raditi za svoje sugrađane, nije njima u interesu realizirati projekte. U interesu im je biti na listi, i zaštititi svoje apetite-političke, građevinske i one egocentrične. Budimo pošteni, oni vole samo sebe – zaključili su iz županijskog HDZ-a.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist