DuList IN

Županijska TZ na ‘Destinations Holiday and Travel Showu’

TZ u Londonu

Danas je u Londonu svečano otvoren sajam Destinations Holiday and Travel Show, koji se po jubilarni 20. put održava u centru Londona u izložbenom prostoru Earls Court.

Ovo je četvrti nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na ovom sajmu, u suradnji s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije što se pokazalo odličnim načinom prezentiranja uz primjerene troškove.

Britanci su tradicionalno naši najvjerniji i najbrojniji gosti, a Dubrovnik je izravnim letovima povezan s više zračnih luka diljem Velike Britanije. U 2013. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je gotovo 150 tisuća gostiju iz Velike Britanije, koji su ostvarili preko 830 tisuća noćenja. Britanci su zaljubljenici u našu kulturu, klimu i prirodne ljepote, te im nastupom na ovom sajmu želimo još više približiti našu cjelokupnu turističku ponudu.
U 2013. godini sajam je obišlo 37 tisuća posjetitelja, a ove godine se  očekuje povećanje od 25 posto. Za 2014. godinu prijavljeno je oko 600 izlagača iz svih krajeva svijeta.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist