DuList IN

Županica Viktorija preuzela “vlast” u Župi

Župski karnevo

Primopredajom ključa od Općine danas je u Srebrenom počeo ovogodišnji Karnevo u Župi. Po ključe u općinskog načelnika Nardellija, nova župska “vlada” ovogodišnjeg domaćina Mlinarskog karnevala stigla je, sukladno trenutnoj situaciji u Župi, s građevinskim kacigama na glavi, a županica Viktorija se uz jake mjere osiguranja dovezla u svom novom Audiju A6 GT, s kojim će udobnije obilazit Župska sela.

Maškarana vlada je iznijela svoje planove kako će vladati u narednom karnevalskom periodu, pa će tako kao interventnu mjeru promijenit radno vrijeme betule u općini, kako bi općina počela radit ko i betula, napravit žičaru is sela Srebreno direkt na Dubrovačke visove ex Ivanicu, a za hidroelektranu Plat 2 kupiti veliku vjetrenjaču jer “bolje da puše nego da se smrzavaju jajca”.

Po hitnoj proceduri hotel Orlando će se vratiti u prvobitno stanje da mjesto ne zjapi prazno, a najavljeno je i otvaranje sportske dvorane za 30. Veljače. što se Kupara tiče karnevalska vlada najavljiva da će ostati u postojećem stanju ostat još nekoliko godina, dok će se koncesija za plažu predati u ruke Trebinje d.o.o.

Ključ od Općine po starom običaju, Županica vraća Načelniku na čistu srijedu.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist