Županija

ŽUPA: Objavljeni pozivi za predlaganje Programa javnih potreba, rok do 15. listopada

Općinsko vijeće Župe dubrovačke Silvio Nardelli

Jedinstveni upravni odjel Općine Župa dubrovačka objavio je pozive za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi, športu, školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima Općine Župa dubrovačka za 2016. godinu.
Sve ustanove, udruge, organizacije, društva, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost kulture, socijale i športa mogu dostaviti svoje programe rada i financijske planove za 2016. godinu za područja koja ih karakteriziraju. Kao i dosad, prihvaćeni Programi će se sufinancirati prema mogućnostima Proračuna Općine Župa dubrovačka za sljedeću godinu kojeg donosi Općinsko vijeće.
Sve zainteresirane udruge svoje programe i projekte dužni su prijaviti na propisanim obrascima, koji su dostupni na službenoj web stranici, najkasnije do 15.listopada.
Općina Župa dubrovačka usmjerava svoje resurse i znanja, na način da pravilno i stručno planira sve svoje aktivnosti kako bi i na kulturnim, zdravstvenim, socijalnim, športsko-rekreativnim sadržajima oplemenila život na području Župe dubrovačke i sačuvala izvorne vrijednosti i tradicije, pišu iz općine Župa dubrovačka.

Pročitajte još

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist