Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Put svetog Luke dobio novih 80 metara vodoopskrbnog cjevovoda

zupa vodovod cjevovod

Put svetog Luke u Župi dubrovačkoj dobio je novih 80 metara vodoopskrbnog cjevovoda, gdje je postavljena nova cijev od pocinčanog čelika.
-Ova investicija značajna je za tamošnje stanovnike jer su prije ovih radova njihovi priključci bili značajno dalje pa su u slučaju puknuća koje bi nastalo od lokacije starog cjevovoda do njihove kuće oni snosili sav trošak popravaka. Sada smo izgradnjom ovog cjevovoda omogućili da im je priključak ispred domova, kao i značajno unaprijedili tamošnje vodoopskrbne prilike i dugoročno omogućili sigurnu opskrbu pitkom vodom – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Lukša Matušić te dodao kako se ovakve manje investicije stalno izvode na svim područjima koje vodovod opskrbljuje pitkom vodom.
-Rješavamo sve što naša stručna služba identificira kao potencijalne kritične točke. Nedavno smo tako odradili i još jednu manju investiciju u Kuparskom polju, a u planu je i dalje nastaviti s ovakvim radovima, sve do pokretanja Aglomeracije Župa dubrovačka, koja će biti cjelovito rješenje za vodoopskrbu i odvodnju tog područja – najavio je Lukša Matušić.
Ova investicija bila je vrijedna oko 13 tisuća eura, a Vodovod je financirao vlastitim sredstvima.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

I TO SE DOČEKALO! Potpisan ugovor, uskoro kreću radovi na izgradnji OŠ Cavtat

Dulist

Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik pustila u rad solarnu elektranu, troškovi manji 60 posto!

Dulist

NAJSTARIJA KONAVOKA Kate Braičević proslavila 104. rođendan!

Dulist