Aktualno

Zlatko Dalić posjetio Konavle

zlatko dalic opcina konavle

Izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonka Milasa, primili su u četvrtak 29. lipnja u Cavtatu, načelnik Općine Konavle Božo Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Ivo Simović sa suradnicima.

Načelnik je ovom prilikom poželio dobrodošlicu državnom tajniku Milasu kao i izborniku Daliću te mu čestitao na uspjesima koje je ostvario s našom reprezentacijom posljednjih godina.

Istaknuo je kako je sport u Konavlima jako razvijen te kako Konavle imaju državne prvake u futsalu, ali i mlađim uzrastima u vaterpolu.

– Imamo pet nogometnih klubova, a još i više stadiona, školu nogometa koja broji 300-tinjak djece. Imamo i oko 150 djece koja treniraju vaterpolo i brojni naši momci iz VK Cavtata kasnije igraju u Juga ili nekim drugim veliukim klubovima – rekao je načelnik Lasić.

Napomenuo je da je Općina Konavle jedna od rijetkih općina u Hrvatskoj koja je u demografskom plusu, te da je nakon ratnih razaranja i uništenih stotine domova gospodarstvo obnovljeno i napreduje.

Na prijemu su bili i voditelj škole nogometa Pero Kapetanić, predsjednik Uprave VK Cavtat Gašpar Butigan, kao i treneri naših državnih prvaka u futsalu Boris Obradović i Zlatko Raguž, vlasnik Dubrovačkih podruma Vlaho Ivaniš i drugi.

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist