Grad

Željko Raguž o ženidbi s dvije glave: Mene i suprugu vesele ovakve stvari, a za prijatelje sam spreman k’o Ante Gotovina

zeljko raguz ina raguz vjencanje 160316 1

Nakon izjave ”Hvala Bogu i kad sam se ženio, oženio sam jedinicu pa osim jednom razmišljao sam i drugom glavom”, koju je bubnuo na sjednici Gradskog vijeća, a koju su prenijeli i nacionalni mediji, Željko Raguž očitovao se danas na svom facebook profilu.

”Dragi svi, kako se jedna interna šala mene i moje supruge pojavila kao glavna nacionalna vijest dužan sam one zlonamjerne obavijestiti da je moj privatni i poslovni život maksimalno ispunjen ljubavlju. Svugdje dajem 100% od sebe, ali sam čovjek od krvi i mesa koji zna pogriješiti i krivo se izraziti. Biti čovjekom znači nikoga ne mrziti, već opraštati koliko je god to moguće. To nije uvijek lako kad vam život ponudi izazove u vidu nekih zločestih ljudi koji zbog frustracija svojih osobnih života pokušavaju naći sreću blateći druge. Mene i moju suprugu ovakve stvari vesele i čine jačim na što dušmanima hvala”, piše Raguž koji se obrušio i na dubrovački portal jer je objavio snimku njegove izjave(!?).

”Vi niste krivi zato što pišete nego zato što mrzite, ali s tim ste dovoljno kažnjeni da vam od srca želim sve najbolje jer teško je živjeti s takvim bremenom na leđima. Političkom suparniku u gradskom vijeću ne zamjeram ništa, bori se za svoju poziciju na najbolji način kako zna i umije i razumijem ga da mu je Željko Raguž izazov kao maloj Malti velika Kina, ali treba znati da su i mnogo veći igrači od njega izlazili pognute glave u političkim dvobojima sa mnom. Prijateljima i poznanicima hvala na svim silnim mailovima, porukama i pozivima podrške i da sam za njih uvijek spreman kao Ante Gotovina 90 – tih, a jednako zaljubljen kao i prvog dana u svoju prekrasnu suprugu i najbolju majku na svijetu”, napisao je Željko Raguž, te uz izjavu i priložio sliku sebe i supruge Ine s vjenčanja.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist