Zanimljivosti

ŽELITE UČITI KINESKI? Kreću besplatni tečajevi u Dubrovniku!

IUC iz zraka

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Gradu Dubrovniku.

Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Poslijediplomskom središtu Dubrovnik (Ulica Don Frana Bulića 4), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira već četvrtu godinu za redom tečajeve kineskog jezika i kulture za građane Grada Dubrovnika. Na najvišim razinama 20 studenata uspješno uči i savladava jezik koji mnogi smatraju nemogućim za usvojiti. Neki od njih su kao stipendisti Konfucijeva instituta prošle godine u srpnju boravili dva tjedna u Pekingu i Šangaju na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika, a ta mogućnost otvorena je svim punoljetnim polaznicima jezičnih programa Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Upisi u ljetni semestar krenut će 27. veljače 2018. godine preko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 5. ožujka 2018. godine.

LINK ZA UPISE

U ljetnom semestru akademske godine 2017./18. upisujemo 40 novih polaznika, u sljedećem terminu:
Grupa A (20 polaznika)
ponedjeljkom i srijedom od 18:35 do 20:05 sati
Grupa B (20 polaznika)
utorkom i četvrtkom od 19:45 do 21:15 sati

Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na Facebook stranici Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.

Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na info@ki.unizg.hr.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist