Kultura

ZBOG VELIKOG INTERESA Nova radionica ‘Apstraktno crtanje na raznim površinama’

413801204 342920361824750 789083183557176080 n

Zbog povećanog interesa, Centar za mlade Dubrovnik za nove polaznike ponavlja radionicu ‘Apstraktno crtanje na raznim površinama’. Radionica će se održati u srijedu, 27. prosinca, s početkom od 15 do 17 sati.

-Cilj radionica je naučiti polaznike kako se opustiti uz crtanje i bojanje različitih apstraktnih motiva (mandale, zendale, geometrijski oblici, božićni motivi) na različitim površinama koje nisu slikarsko platno (papir, kamenčići, staklo…). Svi zainteresirani mladi, mogu se okušati u različitim tehnikama crtanja (olovkom, akrilnim flomasterima i bojama) i naučiti korak po korak, da svatko može biti umjetnik, osnažiti kreativnost i preciznost ruke. Ako vas zanima crtanje apstraktnih motiva na različitim površinama (papir, kamenčići, staklo…) ovo je prava radionica za vas – navode iz Centra za mlade.

Radionice su namijenjene svim mladima, bez obzira na slikarsko iskustvo. Radionica je potpuno besplatna te je podijeljena u dva tematska dijela s pauzom. Namijenjena je mladima od 15 do 30 godina, ali otvorene su i za malo mlađe i starije (12-15), ističu organizatori. Prijave za radionicu odvijaju su preko poveznice. 

Pročitajte još

[FOTO] Ansambl LADO oduševio publiku u parku Gradac!

Dulist

75. IGRE Kroz razgovore o Jupi prisjećanje na zlatno doba Dubrovnika i Igara

Dulist

VEČERAS U DVORU Kvartet Arod donosi glazbenu čaroliju

Dulist