Aktualno

Zbog premijera izbačena iz sobe

diana

S Dana turizma u Dubrovniku se Dijana Katica iz Eko Etno Grupe vraća i s jednim neugodnim iskustvom, vezno za osiguranje premijera Zorana Milanovića,  koje je objavila na svojoj facebook stranici.

– Kako se ponaša premijerovo osiguranje i protokol?! Danas sam doživjela veliku neugodnost od gore navedenih `institucija`. Od srijede sam na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku. Sinoć sam primijetila `gužvu od osiguranja` pored moje hotelske sobe i pretpostavila da u susjedstvu treba spavati premijer Milanović. Danas su me oko 13 sati izvukli s predavanja i tražili da odmah napustim svoju sobu jer je ona odmah do `premijerskih vrata`. Jasne su mi potrebe osiguranja štićenih osoba, ali tko im daje prava da se tako ponašaju. Tko im daje pravo da uzurpiraju prava i životni prostor drugih ljudi. Neka svoj posao rade tako da ne ugrožavaju druge- navela je.

– Ako su procijenili da sam ja opasnost za predsjednika Vlade RH onda su njemu negdje drugdje trebali osigurati smještaj. Danima se već zna da on dolazi na DHT i to su mogli prije riješiti. Možda su se bojali da ću njegov balkon po noći gađati kikirikijem iz hotelskog minibara ili da ću vidjeti nešto što ne smijem? Osim poniženja koje sam doživjela kao slobodan građanin RH prebacili su me u jedinu slobodnu hotelsku sobu koja je poprilično udaljena i lošija je od one sobe u kojoj sam bila. Preseljenje se naravno moralo napraviti odmah – dodala je.  
– Kad sam gđi. iz premijerovog osiguranja rekla da bi bilo u redu da mi Vlada RH plati smještaj odgovorila mi je nek se obratim hotelu. Hotelsko osoblje bilo je jako korektno i bilo im je jako neugodno zbog svega što se dešava, direktor se cijelo vrijeme pokušava ispričati, ali pored takve sile se ne može ništa. Pitam se samo koliko ljudi dnevno doživi poniženja i probleme zbog ovakvog načina ponašanja. Djelatnici osiguranja i protokola nisu bili neljubazni, ali to što su napravili i način na koji su to napravili ne mogu i ne želim prihvatiti –zaključila je. 

foto: facebook.com

Pročitajte još

Iz ljekarni se povlači lijek za koji nema zamjene

Dulist

Potres na Pelješcu

Dulist

Odbijena žalba! Gradnja autoceste do Dubrovnika početkom 2025.

Dulist