Aktualno

Završena Dubrovnik RUN liga, kreću pripreme za ‘Stazu deva’!

Dubrovnik Run i Stazom Deva

Iako su sve prognoze govorile da se ‘stoji doma’, jučer se dvadesetak trkača točno u podne našlo zajedno na startu šeste utrke Dubrovnik Run Lige 2016 – Babin Kuk 7k.

Ova utrka je ujedno bila i završna utrka Dubrovnik RUN Lige 2016., a prva tri mjesta s utrke Babin Kuk 7k osvojili su: Ž: 1. Maja Bonačić (31.34) 2. Doris Cvitić (34.59) 3. Nela Madeško (35.20) / M: 1. Enis Hrustić (27.09) 2. Mario Kušar (28.58) 3. Ivo Dadić (29.43)

Prva tri mjesta DUBROVNIK RUN lige za 2016 su:
Žene: 1. Maja Bonacic 2. Nela Madesko 3. Doris Cvitić

Muškarci: 1. Enis Hrustic 2. Ivo Dadic 3. Mario Kusar
– Čestitke svima koji su sudjelovali na Dubrovnik RUN utrkama! Trčanje cestovno i tčanje u prirodi je definitivno najbolji vid rekreacije za sve generacije, nema lošeg vremena za trčanje, samo je možda vaša oprema loša i ista je razlog što ne trčite cijele godine! Ne slušajte ljude koji negativno govore o trčanju, oni samo time opravdavaju svoju lijenost i nezdrav način života! Odabir je samo na vama, želite li dugo i zdravo živjeti, ili ne. Jednostavno je. Trčanje je svakako dokazano da dugoročno pozitivno djeluje na zdravlje, i da od svih sportova najviše produljuje životni vijek – ističu iz RUN-a, a pozivaju sve trkače i šetače na humanitarnu utrku ‘Stazom deva’ koja će se održati u čast ‘devama’ (nosačima hrane tokom rata) u subotu, 3. prosinca.

Start će biti na magistrali u 11 ujutro, a trčat će se 2200m i 265m uspona. Po osobi je 50 kuna a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

STAZOM DEVA – IMPERIJAL UZVRAĆA UDARAC! Pogledajte i zanimljiv video tj poziv na utrku u video fomatu na FB stranici.

Organizator utrke Stazom Deva je Triatlon Klub Dubrovnik / upute za prijave i uplate pronađite na www.dubrovnik-triathlon.com a opće informacije nalaze se na FB stranici kluba!

Pročitajte još

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist

[FOTO] Franković: Mislim da je dobro da plaža u Uvali Lapad ima svog koncesionara

Dulist

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist