DuList IN

ZAVIRILI SMO, ZAVIRITE I VI DuList u obilasku novog Hotela Palace!

Nove prostorije Palace

Biser Jadranskih luksuznih hotela, viskokokategornik Dubrovnik Palace, danas je svečano predstavljen javnosti i partnerima, koji su prvi imali priliku obići sve prostorije te vidjeti dobro obavljen posao nakon mjeseci rekonstrukcije svih smještajnih jedinica.

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana uloženo je više od 40 milijuna kuna što je ujedno i prva značajnija investicija u Hotel Dubrovnik Palace od njegova otvorenja 2004. godine.

Obnova hotela koji je svoja vrata gostima otvorio početkom travnja, izvela se u suradnji s poznatim hrvatskim arhitektonskim studijem 3LHD, a hrvatski dizajn obilježit će i nastavak investicijskog ciklusa Jadranskih luksuznih hotela najavljenog za 2015.godinu.

Naime, prilikom obnove velika važnost se posvetila upravo hrvatskom dizajnu s naglaskom na izvorni domaći proizvod koji je rađen ekskluzivno za Hotel Dubrovnik Palace, a koji zahtjeva vrhunsku kvalitetu i udobnost, ali ne očekuje pompoznost i nametljivost dekora. Interijer soba potpisuje studio 3LHD, a mobilijar i dekoracija su dizajnirani i odabrani namjenski za sve tipove soba kako bi se postigao jasan i prepoznatljiv identitet.
Pri dizajnu namještaja 3LHD je surađivao sa produkt dizajnerima iz studija Grupa (Tihana Taraba, Ivana Pavić i Filip Despot), koji su za hotelsku sobu napravili mobilni namještaj i lampe: fotelje i noćni stolići iz kolekcije Monk (proizvođač Kvadra – hrvatski dizajn brand za proizvodnju namještaja), lampe Arigato. U suradnji s umjetnicom Mare Šuljak razvijene su art grafike (zidne tapete) sa stiliziranim motivima Mediterana, smještene iznad uzglavlja kreveta, a pri odabiru tkanina, zavjesa i prekrivača na projektu su s 3LHDom surađivale i modne dizajnerice iz Studija I-GLE.

Art grafike (zidne tapete) koje se nalaze na zidovima soba sa stiliziranim mediteranskim motivima inspirirane su okruženjem Hotela Dubrovnik Palace, a dizajnirala ih je Mare Šuljak, akademska slikarica.

Goste su na bazenu hotela zabavljali Soulfingersi, a dočekali ih domaćin Camilo Soza, predsjednik uprave ALH, koji je sve okupljene pozdravio na hrvatskom jeziku. Uz njega je pozdravni govor održao i direktor Damir Lukić.

A kako sve to izgleda pri svečanom otvorenju, pogledajte u fotogaleriji Zvonimira Pandže!

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist