Grad

ZANIMLJIVA SURADNJA ‘Du Motion’ kao predmet istraživanja ekonomista

UNIDU DU MOTION 2

Nastavnici Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju provest će istraživanje učinaka projekta Du Motion (Du Motion Runner’s Days Dubrovnik).

Danas su prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i glavni tajnik Dubrovačkog saveza športova Alen Bošković potpisali ,u Rektoratu Sveučilišta, Ugovor o provedbi istraživanja. Voditeljica istraživanja bit će izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić, a potpisivanju su nazočili i pročelnik Odjela doc. dr. sc. Nebojša Stojčić i predsjednik Dubrovačkog saveza športova Maro Kapović.

„Podupiremo svaku inicijativu naših nastavnika koja se odnosi na suradnju s predstavnicima ustanove, tvrtke i udruga u lokalnoj zajednici“, istaknula je rektorica Vrtiprah, dok je pročelnik Stojčić govorio više o aktivnostima na povezivanja s lokalnom zajednicom koju provodi Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Nastavnica Pavlić dodala je kako je ovo istraživanje početak povezivanja sporta i Sveučilišta.

Alen Bošković zahvalio je na inicijativi Sveučilišta i dodao da će rezultati istraživanja biti od iznimne koristi s obzirom na to da se već radi na organizaciji projekta Du Motion za iduću godinu, a i kako im je u planu projekt širiti i unapređivati te pozicionirati Dubrovnik i kao sportsko turističko odredište.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist