Grad

ZAHVALNICE ZA VJERNOST Francuska obitelji Cailliot 20 godina ljetuje u obitelji Njirić u Zatonu

nagrada zaton

Remi i Aurelie Cailliot iz okolice Pariza dva desetljeća ljetuju u Zatonu. Za njihovu dugogodišnju vjernost Dubrovniku i Zatonu Miro Drašković, direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika dodijelio im je posebnu zahvalnicu.

-S velikim zadovoljstvom dodjeljujemo ovu zahvalnicu obitelji Cailliot, koja već dva desetljeća pokazuje svoju ljubav i vjernost prema našem kraju. Obitelj Cailliot simbolizira ono najbolje što turizam može ponuditi, autentično iskustvo i stvaranje životnih uspomena – izjavio je Drašković.

Njihova odanost i ljubav prema Hrvatskoj i Zatonu najbolje se očituje u tome što su čak i svoju sestru s obitelji uvjerili da je najbolji odmor baš u Zatonu. Sljedeće godine, i ona će obilježiti 20 godina vjernosti boravka kod obitelji Njirić koja se već dugi niz godina bavi iznajmljivanjem apartmana.

Obitelj Njirić s ponosom ističe da su bračni par Aurelie i Remi Cailliot prvi put odsjeli kod njih u srpnju 2004. godine. Bio je to njihov prvi odmor u Hrvatskoj nakon Domovinskog rata, a prije toga su dolazili u kamp u Trstenome sa svojim roditeljima. Od tada, obitelj Cailliot redovito posjećuje Zaton i svoje ljetne odmore provodi upravo kod obitelji Njirić.

-Ova zahvalnica predstavlja veliku čast za nas jer odražava našu dugogodišnju ljubav prema Zatonu i Hrvatskoj. Svako ljeto osjećamo se kao kod kuće kod obitelji Njirić. Naša obitelj uvijek se raduje povratku u Zaton jer ovdje ne samo da uživamo u prekrasnoj prirodi i gostoprimstvu, već smo također stvorili nezaboravne uspomene koje će zauvijek ostati s nama. Hvala vam na ovom predivnom priznanju i radujemo se što ćemo nastaviti dolaziti u ovaj divan kutak svake godine – rekla je Aurelie Cailliot, a i sama vlasnica apartmana Ana Njirić je istaknula kako je ovo priznanje znak zahvalnosti za dugogodišnju vjernost i prijateljstvo koje su im pokazali.

-Njihova prisutnost svake godine nas ispunjava ponosom i radošću. Drago nam je što smo dio njihovih sjećanja i ljetnih uspomena – kazala je gospođa Ana Njirić, vlasnica apartmana.

 

Pročitajte još

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist