Politika

ZAHUKTAVA SE PRED IZBORE Drama Knežević Franković

viktorija knezevic mato frankovic

Na društvenim se mrežama već zahuktava pred izbore. Naime, odvjetnica Viktorija Knežević, saborska zastupnica i kandidatkinja za gradonačelnicu komentirala je prošlogodišnju objavu o sumnji gradonačelnika Mata Frankovića hoće li dvorana za svjetsko rukometno prvenstvo biti gotova na vrijeme.

– Sjećate se ovih obmana oko sportske dvorane? Prvo je tvrdio da će biti sigurno, pa samo što nije, pa na kraju ništa kao i mnoga druga obećanja – napisala je u objavi koju možete vidjeti niže.

 

Banner 300x250 DU 1

Gradonačelnik Franković je pak, par sati kasnije objavio kako umjesto političke piše osobnu poruku.

– Najdraže mi je kad mi kažu ili napišu na društvenim mrežama ‘nije ništa napravio’. Vjerujem kako istinu Vi dragi sugrađani vidite, iako moji politički suparnici ne vide. I danas je opet jedan od onih dana kada ponavljam, nakon 60 godina radimo… ovaj put pročistač za obradu fekalnih voda. I znate što, ponosan sam do neba, jer između pročistača za čistu pitku vodu, zacijevljenog tunela Srđ, pročistača za fekalnu vodu, ima na stotine drugih projekata koji su realizirani i koji se realiziraju. I tako je lijepo služiti ovom Gradu. Iako to služenje Gradu ostavlja tragove, to vidite po boji moje kose. Ali, vrijedi svake sekunde – napisao je u objavi.

Pročitajte još

Preferencije birača prema dobi: Milanović dominira među mladima, Primorac jedino u skupini stariji od 60 godina

Dulist

Sabor izglasao izmjene Zakona o zemljišnim knjigama

Dulist

Srđevci godinu dana mjere kvalitetu zraka u Dubrovniku, ovo su rezultati

Dulist