Sport

ZAGREB YOUTH 2019. Dubrovkinja Lučia Galjer okitila se broncom

lucia galjer

BK Dubrovnik ovog vikenda nastupio je sa četiri igrača na međunarodnom turniru Zagreb Youth 2019 u dva godišta. Na turniru se okupilo gotovo 300 igrača. U konkurenciji mlađih kadeti nastupili su Patrik Karamatić, Davor Makivić i Lučia Galjer.

Patrik Karamatić i Lučia Galjer su u konkurenciji pojedinačno zapeli u grupnoj fazi. Patrik je izgubio oba meča dok je Lučia izgubila jedan meč i dobila dva. Samo pobjednik grupe ide u četvrtfinale. To je uspjelo Davoru Makiviću koji je s dvije pobjede ušao u červrtfinale i potom izgubio od odličnog igrača iz Mađarske.

U parskoj igri Davor i Patrik su izgubili u prvom kolu, dok je Lučia Galjer s igračicom iz Rumunjske Sarom Palfi s dvije pobjede ušla u polufinale i stala. Ta bronca je ujedno bila i jedina medalja s ovog međunarodnog natjecanja za naše igrače.

U konkurenciji kadeta nastupio je Marko Janičić koji nije uspio proći grupu s tri poraza, odnosno završio je natjecanje porazom u parovima s kolegom iz Novske (Ivano Kukla). Slijedeći vikend nastavljaju s natjecanjem u Hrvatskom kupu za juniore i poletrace koji će se održati u Čakovcu.

Pročitajte još

BARAKUDICE ČETVRTE U EUROPI Veliki uspjeh vaterpolistica unatoč izgubljenoj medalji

Dulist

SUTRA PO BRONCU! Barakudice izgubile u polufinalu od Španjolske, a sutra se bore za treće mjesto

Dulist

BARAKUDICE IZBORILE POLUFINALE Pobijedile Nizozemsku, večeras ih čeka Španjolska

Dulist