DuList PROMO

ZAČARAT ĆEMO VAS! Čitajte nas i osvojite nadnaravni triler ‘Tama u meni’

Tama u meni

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje svoje čitatelje romanom „Tama u meni“ autorice Sally Green. Roman je tamna biografija o borbi preživljavanja u tajnom društvu vještica u modernom dobu.

Izdavači i čitatelji kao da su začarani ovim nadnaravnim trilerom punim tamne magije koji je i prije objavljivanja ušao u Guinnessovu knjigu rekorda – najprevođenija knjiga autora debitanta prije objavljivanja!

Radnja se odvija u suvremenoj Engleskoj gdje vještice žive zajedno uz obične ljude. Bijele vještice i vještci, koje su dobri; crne vještice i vješci, koji su zli; i Nathan, koji je oboje. Nathanov otac najmoćniji je i najokrutniji crni vještac, a njegova majka, bijela vještica, je mrtva. Progone ga sa svih strana…

Nathan je usamljen i prestrašen, zatočen u kavezu i ranjen, ali mora pobjeći prije svoga sedamnaestog rođendana kako bi dobio tri vještičja dara ili će umrijeti. No, kako će Nathan pronaći oca kada prate svaki njegov korak, kada nikome ne može vjerovati – čak ni obitelj, čak ni djevojci koju voli?

Roman „Tama u meni“ prvijenac je Sally Green i prvi dio trilogije o borbi za opstanak u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.

Kako bi postali dobitnici ovog napetog i nadnaravnog romana trebate biti brzi i točno odgovoriti na nagradno pitanje, a ono glasi: Da li je Nathan pripadnik bijelog ili crnog vještičjeg reda? Točan odgovor uz osnovne podatke (ime, prezime, adresa i telefon) uputite na e-mail: info@dulist.hr uz naznaku „KNJIGA NA DAR“.

Dvije najbrže čitateljice ili čitatelja darujemo ovim trilerom punom čarolije.

Pročitajte još

DAIKIN PERFERA Savršen spoj tehnologije, dizajna i udobnosti

Kako pretvoriti svako okupljanje u nezaboravnu avanturu – saznajte sada

Dulist.hr

Zaštitite svoj telefon i iskoristite sve njegove funkcije s osnovnim mobilnim dodacima