Aktualno

“Zabranila sam Vlahušiću ulaz na moju zemlju!”

plazonja viam 07

Marija Plazonja svojim vozilom zaustavila je radove građevinskoj tvrtci VIAM u vlasništvu gradonačelnikova brata Mladena Vlahušića na izgradnji proširenja i rekonstrukcije ceste na Ilijinoj Glavici.

– Ja sam krenula u trgovinu i Mladen Vlahušić me vidio kako odlazim. Dok nisam bila kod kuće pojavio se VIAM-ov kiper i bager i počeli su ukrcavati u kiper zemlju s mojeg zemljišta. Onda sam ja svojim vozilom prepriječila put bageru i zaustavila radove – objašnjava Plazonja.

– Neću se pomaknuti. Jučer sam mu rekla, da mi ne dira naranču i ostale stvari iz vrta – rekla nam je Plazonja, dodavši kako je zvala Policiju, koja ju je uputila na Građevinsku inspekciju.

– Iz Građevinske inspekcije su mi rekli kako oni tu ne mogu ništa gte da se obratim sudu. Kako to da Inspekcija ne može ništa? – pita se Plazonja.

– To je moja zemlja, ja sam mu zabranila da na nju dolazi, a on je čekao da ja odem i ušao s bagerom i kiperom – ističe.

Podsjetimo, Plazonja je vlasnica kuće u Ulici Pera Bakića, gdje Vlahušićeva tvrtka obavlja radove na proširenju i rekontrukciji ceste. Plazonja je u sukob s Vlahušićem došla nakon što joj je navodno ovaj tražio 102 tisuće kuna za obavljene građevinske radove na potpornom zidu ispod njene kuće.

Da stvar bude još gora, radovi su, po riječima Plazonje, učinjeni neprofesionalno, što je prouzročilo rascijep i rupu na njenoj taraci te pročelju kuće, a tvrtka joj nije izgradila ni novi pristup skalinima zbog čega Plazonja nema normalan ulaz u kuću. Zato je i na drvenoj kontrukciji postavila natpis s molbom Gradu Dubrovniku da joj se skalini izgrade.

Dok smo napuštali gradilište 50 metara ispod Plazonjine kuće primjetili smo VIAM-ov kiper s radnicima koji su očito čekali da se 'situacija' rasčisti.

Pročitajte još

[FOTO] NOVI PROSVJED Koliko vrijede suze moje majke?!

Maris Guca

ULICA IVANA PL. ZAJCA Na Orsanu vozite zabranjenim smjerom? Po špagu do 660 eura!

Andrea Falkoni Račić

Franković: Neću im dozvoliti silovanje lika i djela Iva Dulčića, povlačim točku!

Andrea Falkoni Račić