Zanimljivosti

Za vikend predavanja o partnerskim odnosima i seksualnosti

poredak ljubavi01

Od petka do nedjelje, 11. do 13. srpnja, u Poslijediplomskom središtu (MSHS) održat će se besplatna javna predavanja i konstelacijske radionice Poretka ljubavi (obiteljskog raspored).

U petak, 11. srpnja u 19.45 sati održat će se uvodno besplatno predavanje na temu ‘Partnerski odnosi i seksualnost’, a radionice će se održati u subotu i nedjelju, 12. i 13. srpnja od 10 do 18 sati s pauzama za ručak.

– Obiteljski raspored poznat i pod popularnim nazivom poredak ljubavi (konstelacije) – ima iscjeliteljsko djelovanje koje nadilazi granice klasičnog terapeutskog rada. Namjenjen je svima koji žele unutrašnji mir, tjelesno i duševno zdravlje, otkriti vlastite korijene, riješiti se balasta straha, tuge, krivice, optuživanja i bijesa, razriješiti konflikte, razjasniti privatna i poslovna pitanja, naći dobro mjesto u životu… – ističu organizatori.

Voditelj predavanja i radionica bit će Vlado Ilić, obiteljski terapeut i učitelj Poretka ljubavi po Bertu Helingeru. Kontakt za prijave i informacije: 099 401 3091 ili 091 208 8777. Više informacija na: www.centar-to.com i www.orderoflove.com.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Rođen poznati dirigent Baldo Podić

Dulist

LIONSI NA LASTOVU Poezijom do donacije za Dom zdravlja

Dulist

NOVA EU PRAVILA ZA PUTNIKE Standardizacija prtljage i ograničenje tekućina

Dulist