Sport

Za vikend na stazi Mirinovo 22. Nagrada Ragusa Racinga

mirinovo utrka 27

Na stazi Mirinovo u Mokošici 21. i 22. listopada održat će se posljednja dva natjecanja Kalendara PH u autosportovima u disciplini autoslalom. Do sada su održana četiri natjecanja od ukupno sedam planiranih u 2023. Natjecanje u Vrbovečkoj Dubravi nažalost je otkazano. Nakon Preloga, Ploča, Zagreba /AK Dubrava/ i Stubičkih toplica na rasporedu su još dva natjecanja dubrovačkog ‘finala’, javljaju iz Auto kluba Ragusa Racing.
Na 22. Nagradi Ragusa Racinga očekuje se sudjelovanje više od 60 vozača iz cijele zemlje. Dodatni interes svakako će vladati i radi činjenice da su otvoreni dvoboji u više klasa i ukupnom poretku pa će rezultatska neizvjesnost potrajati do samog kraja. Obzirom da se natjecanje boduje za Prvanstvo Hrvatske, Prvenstvo Regije jug i Kup povijesnih automobila važno je naglasiti da u svim disciplinama postoje otvorene borbe za postolje, ističu iz dubrovačkog kluba.
Program koji AK Ragusa Racing priprema trajat će oba natjecateljska dana od 8 do 10.30 verifikacijom i tehničkim pregledom vozila, a potom treningom do 12 sati. Utrka, koja se sastoji od tri vožnje u subotu i nedjelju održavat će se od 12.30 sati do 17.30. Proglašenje i jednog i drugog dana nakon 18 sati bit će na taraci CB Time u Staroj Mokošici.

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist