Grad

ZA REFERENDUM Skupljeni potpisi, slijedi party u petak

referendum potpisi 4

Volonteri inicijative ZA REFERENDUM prikupili su u Dubrovniku od 30. svibnja do 13. lipnja po 6.000 potpisa za svako od dva referendumska pitanja.

Podsjećamo, jednim pitanjem postavljen je zahtjev da se potpisi potrebni za raspisivanje referenduma mogu i dalje potpisivati na javnim mjestima na kojima je dozvoljeno okupljanje građana. Drugim pitanjem traži se smanjenje broja potrebnih potpisa za pokretanje referenduma s dosadašnjih 10% biračkog tijela na fiksan broj od 200.000 potpisa, što iznosi oko 5% biračkog tijela.

Ponosni smo na naše sugrađane i zahvaljujemo im što su se u velikom broju odazvali inicijativi, jer 6.000 potpisa je respektabilnih 16% biračkog tijela – kažu iz inicijative ZA REFERENDUM, u čijem su prikupljanju potpisa na štandovima sudjelovali volonteri:

Nezavisniog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske

Inicijative Srđ je naš

KLGB Srđ je Grad

Živog zida

Građanske inicijative za opće vrijednosti – MOST

Udruge branitelja Dubrovnik

Europskog doma Dubrovnik

Volonterskog centar Dubrovnik

Sindikata medicinskih sestara i tehničara

i drugi ljudi dobre volje i građanske odgovornosti.

Zahvaljujemo svima, i pozivamo sve koji su sudjelovali i podržavali ovu akciju na REFERENDUMSKU ZABAVU na kojoj ćemo proslaviti dobro obavljen posao, uz domaće vino i pjesmu u PETAK 26.6.2015. u 20 sati u Art radionici Lazareti – kažu iz Organizacijskog odbora inicijative ZA REFERENDUM Dubrovnik.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist