DuList IN

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE Motion ponovno priprema zanimljive radionice

motion2

Priprema se četvrto izdanje radionice Motion posvećeno glumi i govorništvu.

– Nije bitno predznanje, nije bitno imate li aspiraciju prema glumačkom zanimanju, nije bitno bavite li se medijskim ili javnim poslom… Bitno je imati volju i posvećenost, bitna je želja postati osoba koju ljudi slušaju i primjećuju – poručuju iz Motiona.

Radionica se odvija u razdoblju od 1. do 6. lipnja 2018. godine u kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Glavni predavači na radionici su Đina Jakir i Anđela Bulum.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Bavi se audiovizualnim medijima, pisanjem i produkcijom, a hrvatskoj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije Kauč-surferica.

Anđela Bulum je diplomirana glumica, koja uglavnom glumi u predstavama u Hrvatskoj i BiH, a povremeno zapliva i u filmskim vodama. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma ‘Aleksi’ redateljice Barbare Vekarić, u kojem je glumila uz renomirane hrvatske glumice Tihanu Lazović i Natašu Janjić.

Radionica se plaća 150 kn, a mjesto možete rezervirati prijavom na fumotion@gmail.com. 

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist