Zanimljivosti

ZA MALOG TIJANA Pogledajte kako je bilo na Sajmu vjenčanja

tijan143

Humanitarni Sajam vjenčanja, čiji je prihod  namjenjen liječenju malenog Tijana Lučića Kostića, održao se u hotelu Valamar Lacroma.

Uz raznolik cjelodnevni program, organizirana je i humanitarna lutrija. Tako su u jutarnjem programu od 10 do 12 sati za djecu  organizirane tri kreativne radionice: Osmjeh, Čarolija i Eko Omblići. Izrađivale su se razne figurice, face painiting, ples sa maskotama,a nastupili su i plesni studiji 3V i Step n Jazz.

Dok su se dječica zabavljala mame i bake mogle su se uljepšavati, razgledati štandove izlagača, koji su za buduće mladence pripremili razne pogodnosti i popuste.

Popodnevni program počeo je nešto kasnije, a otvorio ga je KUD sveti Juraj s primorskom zdravicom. Potom je uslijedila revija haljina i vjenčanica na kojoj su okupljeni mogli vidjeti salone vjenčanica: Adora, Andrea Zvono, Boutique Cat Sita, Lella Design, Salon vjencanica Bakus Spoza iz Ljubuškog, salon vjencanica Molina i Glamur Sposa iz Splita.

Na ovom događaju nastupili su i klape: Kaše,Versi iz Metkovića, grupa Teatar i plesna grupa 3V.

Nakon revije uslijedilo je izvlačenje glavnih nagrada humanitarne lutrije koja se prodaje tijekom cijelog dana, a igrače očekuje preko 250 bogatih nagrada. Najsretniji budući mladenci osvojit će sedmodnevno krstarenje Jadranom.

Pročitajte još

Tanja Matić Jovanović provodi godišnji odmor u rodnom Dubrovniku

Dulist

STEM ljeto u ZTK nastavljeno raznovrsnim radionicama

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1905. Na Dubcu rođen začetnik moderne ekološke misli Tomislav Macan

Dulist