Hrvatska

Za kupnju Maestrala 18 zainteresiranih, slijedi drugi krug

maestrali 6005

Za kupovinu dionica Hotela Maestral iskazan je višestruk interes te se za ovo društvo ide u drugi krug javnog prikupljanja ponuda.

Odlučeno je tako na današnjoj sjednici Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju održanoj 23. svibnja 2014. godine.

– U prvom krugu za kupnju dionica Hoteli Maestral d.d. u roku je pristiglo 18 pisama namjere. Možemo istaknuti kako su za navedene dionice zainteresirani investitori koji već imaju pohvalne rezultate u turističkom sektoru. Stoga se za ovo poduzeće pokreće drugi krug javnog prikupljanja ponuda – stoji u priopćenju.

Investitori, koji su CERP-u u prvom krugu dostavili pismo namjere za kupnju, pozvat će se na podnošenje obvezujućih ponuda.

Tijekom drugog kruga svi investitori, koji otkupe ponudbenu dokumentaciju, imat će pravo izvršiti vlastiti ‘due diligence’ postupak.

Ipak, investitori koji su se javili u prvom krugu nisu dužni predati obvezujuću ponudu za kupnju. O uvjetima prodaje dionica Maestrala, svaki potencijalni investitor koji je dostavio pismo namjere u prvom krugu, bit će pojedinačno informiran.

Pročitajte još

IMATE LI I VI OVAKVA PRIMANJA? Prosječna plaća u Hrvatskoj je 1.324 eura

Dulist

MINISTARSTVO O GLOBALNOM TEHNOLOŠKOM KVARU Moguća su kašnjenja u zračnom prometu

Dulist

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist