Sport

Younger otišao iz Juga

jug primorje6 4

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje prihvatio je zahtjev australskog reprezentativca Aarona Youngera  koji je zatražio raskid ugovora na štetu igrača, čime je prihvatio i odštetne uvjete koje mu je klub postavio.

Naime, Younger je zatražio raskid ugovora zbog razdvojenosti od djevojke koja živi u Mađarskoj, te će u sljedećoj sezoni najvjerojatnije igrati za Szolnok.

Klub je napustio i kanadski reprezentativac Nicolas Constantin Bicari koji je nakon godine dana provedene u Jugu odlučio aktivirati klauzulu ugovora prema kojoj se nakon godine dana može vratiti u Marseille. S obzirom da se od Juga oprostio i Nikola Janović, o čemu smo već pisali, iz Juga su otišla sva tri stranca koja su u prethodnoj godini nastupala za naš klub.

Nakon što je postao slobodan igrač Miho Bošković je pristupio Primorju EB. Ante Visković se, nakon dvije sezone provedene u našem klubu, vratio u matični klub Jadran iz Splita.

U rubriku ‘dolasci’ Jug je u dosadašnjem prijelaznom roku upisao hrvatske reprezentativce Mara Jokovića i Luku Lončara, dok je od stranaca potpis na ugovor s  Jugom stavio kapetan brazilske reprezentacije Felipe Perrone.

Tekst: www.jug.hr

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist