Hrvatska

WORLD FISHING DAY Svjetski ribolovac dolazi u Dubrovnik okušati sreću, pratite ga uživo!

WORLD FISHING DAY

World Fishing Day odvija se prvi put, a u namjeri promoviranja ribolova i prikazivanja najatraktivnijih svjetskih ribolovnih destinacija.

Hrvatska će u World Fishing Day biti prisutna direktnim javljanjem u trajanju od četiri sata iz dubrovačkog akvatorija. Program iz Hrvatske vodi poznati engleski voditelj Tom Hunt i sam strastveni ribolovac.

Ove godine obuhvaća 24 zemlje u 24 satnom live prijenosu. Program se obraća 750 milijuna velikom gledateljstvu i kreće iz Australije i Novog Zelanda i prati sunce preko Azije, Afrike, Europe, završavajući u Americi. Centralna produkcija se vodi iz studija Fishing TV u Londonu.

U vrijeme prijenosa Hunt će osim samog pecanja, govoriti o ribolovu u Hrvatskoj te prikazati nekoliko priloga s atraktivnih ribolovnih mjesta iz Hrvatske, posebno s kontinenta, koji je vrlo zanimljiv svijetu zbog nekoliko posebnih vrsta ribe koje se mogu naći u našim rijekama i jezerima.

Program uživo 23. 06. 2018. prikazivat će se na fishingtv.com, najvećoj ribolovnoj televiziji u svijetu. Iz Hrvatske se kreće u 7.05 sati, a javit će se čak šest puta kroz naredna četiri sata.

Ovo je prvi puta da se održava ovako veliki ribolovni spektakl, a Hrvatska se odmah uključila zbog suradnje hrvatske FishingCroatia TV s Fishing TV. Očekuje se gledanost oko 5 milijuna gledatelja u cijelom svijetu, što je izuzetna promocija za hrvatski ribolov.

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist