DuList PROMOZanimljivosti

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!

bocice 1

Ukoliko se osjećate bezvoljno i bez energije tijelo vam šalje signale kako je vrijeme za neku promjenu! Dobar je početak jesenska detoksikacija. Organizam je potrebno očistiti i pripremiti za zimske dane kada mnogima ‘pada’ imunitet. Čišćenje organizma odličan je način za održavanje zdravlja vašeg tijela. Nakon detoksikacije, vaše tijelo bolje će funkcionirati, potaknut će probavljanje masti, a cirkulacija će se vratiti na izuzetnu razinu! Stoga vam donosimo prijedloge preparata kojim ćete očistiti vaš organizam i pripremiti za nadolazeće hladne dane…

 

1. Ocean 21  

Ocean21Ocean 21 (tzv.eliksir života) sadrži kombinaciju biljaka i minerala potrebnih za uspješnu detoksikaciju i mineralizaciju organizma. Ova riznica elemenata života iz mora i kopna sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), deseterostruki koncentrat lapachola (Taheebo), ektrakte cikle, mrkve, brusnice, te jedinstveni sastav elemenata u tragovima među kojima i srebro.

Ocean 21 preporuča se za:
– Detoksikaciju:
– Imunitet;
– Anemiju;
– Zatvor;
– Hipotireoza;
– Bakterije, viruse, gljivice;
– Čišćenje od radioaktivnih čestica (kemoterapije).

 

 

2. Liquid Chlorophyll – tekući klorofil

Liquid chlorophillKlorofilin smanjuje razinu oksidativnih oštećenja prouzročenih kamikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), te ga štiti od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta. Izuzetno je koristan kod problema sa Gastritisom i Helicobacter pylori. Tekući klorofil CaliVite International ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg tjelesnog mirisa, eliminiranju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko djelovanje, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju općeg zdravstvenog stanja.
Današnja prehrana bogata mesom, ribom, žitaricama, šećerom, gaziranim pićima, itd. stvara u tijelu previše kiselina kojih se tijelo teško oslobađa. Ove se kisele tvari akumuliraju, uzrokujući kiselost tijela, izvrsnu podlogu za razvoj mnogih bolesti. Klorofilin je i odličan prirodni, unutarnji deodorans, pa se koristi kod neugodnog zadaha ili znoja. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.
Proizvod se preporuča za:
Detoksikaciju – čišćenje organizma od štetnih tvari;
Premorenost – malaksalost;
Afte – gnojne ranice u ustima;
Gastritis – upalu sluznice želuca;
Kod problema sa čirom;
Lošeg zadaha iz usta.

 

3. Paraprotex

Para ProtexParaprotex (tzv.prirodni antibiotik) je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija. Primjena Paraprotex-a:
– Ekcemi;
– Sinusi;
– Toksoplazmoza;
– Crohnova bolest;
– Zatvor;
– Kandidijaza;
– Helicobacter pylori;
– E.Coli (Escherichia coli);
– Amebe;
– Detoksikacija.

 

Stresan način života, umor, neispavanost i iscrpljenost ostavljaju posebnog traga na naš organizam. Zato je jesen uz detoksikaciju najbolje vrijeme za podizanje imunološkog sustava, a upravo Rhodiolin (Rhodiola Resea) je prirodno sredstvo u borbi protiv stresa i iscrpljenosti.

Rhodiolin

Najvažnije djelatne tvari u biljci Rhodiola rosea su rozavin i salidrozid koji putem adaptogenog djelovanja ublažavaju štetne učinke kroničnog stresa. Rhodiola jača i tonizira živčani sustav, jača imunološki sustav te potiče psihičku i tjelesnu izdržljivost.

Primjena Rhodiole rosee:
Neurološki sustav – doprinosi proizvodnji serotonina i dopamina (smanjenje osjećaja boli, depresije…):
Tjelesna sposobnost – povećava tjelesnu izdržljivost, potiče izgradnju mišića i sintezu skladišta energije (ATP, kreatin fosfat), što je od velike važnosti za iscrpljene i kronično umorne osobe, a naročito za srčane bolesnike;
Mentalna sposobnost – prirodno sredstvo za dostizanje vrhunskih umnih sposobnosti;
Emocionalno zdravlje – promjene raspoloženja, depresija, nesanica, seksualno zdravlje;
Zdravlje srca i krvnih žila – pozitivno djeluje kod aritmije, doprinosi regulaciji krvnog tlaka;
Imunološki sustav – štiti imunološki sustav koji je posebno osjetljiv na povećane razine hormona stresa;
Dijabetes, pretilost – bolja regulacija glukoze;
Endokrini sustav – potpora funkcije štitne žlijezde;
Neplodnost – koristi se kod problema neplodnosti u oba spola.

Više o proizvodima za detiksokaciju, podizanje energije i imuniteta možete potražiti ovdje.

 

Pročitajte još

ZAVIČAJNI MUZEJ KONAVALA Zaboravljene dječje igre

Dulist

OPTIČKA VARKA ILI IPAK NE?! Jedrilica prošla za dlaku ispod Mosta

Dulist

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće