Sport

Vrijedna pobjeda rukometaša u Trogiru

Rukomet

Rukometaši Dubrovnika u 6. kolu južne skupine 2. HRL upisali su vrijednu pobjedu 22:20 (12:10) u Trogiru nad istoimenim domaćinom.

– Utakmica je bila vrlo teška, istina nadzirali smo tijek cijele utakmice ali nikad nismo vodili s više od 2 gola razlike – kazao je nakon utakmice trener Dubrovnika Vide Vlahić.

Dubrovnik je u Trogiru nastupio desetkovan. Naime, Vlahić je s popisa morao ispustiti čak petoricu igrača (Radić i Brnin bolesni, Čustović i Nikolić ozlijeđeni, Dabelić kažnjen). Ipak, momčad koja je doputovala u Trogir uspjela je izvući svoj maksimum i pobijediti dobru momčad domaćina.
– Tijekom cijele utakmice Trogir se nije predavao, bili su čvrsta momčad u obrani i uporni u napadu te nam nisu dozvoljavali da se u igri razmašemo – kazao je Vlahić.

I ovaj put bolji dio momčadi bila je obrana na čelu s Biškom i golmanskim obranama Meštrića kad je bilo najpotrebnije. U napadu Bušlje, Penava i Avdić, u dosadašnjem dijelu prvenstva najefikasnija trojka Dubrovnika, nisu  zabijali s  lakoćom, već su se morali znatno potruditi da ispune svoju kvotu.

Bušlje je na kraju zabio 7, Avdić 6, a Penava 'tek' 3 gola, koliko je zabio i Stojić. Biško je dodao 2, a Dabo jedan gol. U redovima domaće momčadi prvo ime bio je Tomić sa 7 golova, Milat je dodao 5, Damir Mamut i Rogulj po 3, a Jurić i Marko Mamut po jedan.

Pročitajte još

Plazma Sportske igre mladih: Državna završnica u Rijeci okuplja više od 2.000 djece i mladih

Dulist

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist