DuList IN

Vraća se Zora dubrovačka

Zora dubrovačka

Druga, još uzbudljivija sezona jedne od najgledanijih domaćih serija – ‘Zora dubrovačka’, gledatelje očekuje idući ponedjeljak.

Novi nastavci odvest će nas pet godina unaprijed, u poslijeratni Dubrovnik. Snažne emocije, uzbudljivi zapleti, isprepleteni odnosi i opasne spletke samo su dio uzbuđenja koje nas očekuje uz glavne junake Zore dubrovačke, piše dnevnik.hr.

Zvjezdana glumačka ekipa dobila je nove članove koji svojom izvedbom dodatno obogaćuju seriju, a među njima je i Ines Bojanić koju ćemo od sada gledati u ulozi Maris.

– Izuzetno mi je drago što mogu biti dio Zore dubrovačke. Kako jedno vrijeme nisam bila u prilici posvetiti se poslu jer sam zasnivala obitelj mislila sam da će mi trebati malo više vremena za uploviti u ovaj posao, ali imam dojam kao da nisam nikad ni otišla. Zahvaljujem produkcijskom timu što mi je poklonio povjerenje koje ću nadam se opravdati na obostrano zadovoljstvo – izjavila je glumica Ines Bojanić.

Maris se nakon višegodišnjeg izbivanja vraća u Dubrovnik, a ondje će je dočekati prvi obračuni s prošlošću.

Deša (Jelena Perčin) je u međuvremenu postala ravnateljica bolnice, a Adela (Sandra Lončarić) se nakon pet godina samostanskog života u Dubrovnik vraća kao časna sestra.

Dživo (Alen Liverić) preuzima konobu i vodi je s Dinom (Jasmin Mekić), a vidjet ćemo i kako će se Magdalena (Jolanda Tudor) nositi s teškom bolesti.

Dijana (Ana Kvrgić) i Šiško (Dragan Despot) sada uživaju u svojoj sreći i obnovljenoj kući, a njihova sreća bit će potpuna kada im se u obiteljskom zajedništvu pridruži i njihov sin.

Glavni junak Maro (Boris Ler) koji je proveo pet godina na ratištu, vraća se u Konavle puno zreliji, ali i pomalo povučen u sebe. On nastoji ne zanositi se snovima o Juditinom povratku, no te ga misli ipak ne prestaju proganjati. Do velikog obrata u njegovom životu dolazi u trenutku kada sazna da je Judita rodila njihovu kćer Zoru.

Otvorenu i simpatičnu djevojčicu Zoru u seriji će utjeloviti petogodišnja djevojčica Iva Vujanić kojoj je ovo prva uloga u seriji.

Rođenje malene Zore te višegodišnje izbivanje iz Dubrovnika i razdvojenost od Mara i na glavnoj junakinji Juditi ostavili su velike tragove. Judita je sve ove godine s majkom živjela u Rimu, skrivajući se od vanjskog svijeta i policije, ali i željno čekajući rasplet svih nesporazuma iz prošlosti.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist