Crna kronika

Vozio pijan bez vozačke, zaradio kaznenu prijavu

policija mup7068

Nepropisno pretjecanje i prekoračenje dopuštene brzine, nepropisno parkiranje, vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja mopeda bez zaštitne kacige… neki su od prekršaja kojenje povog tjedna policija sankcionirala kod vozača na potezu Lozica-Rožat-Sustjepan.

Ukupno je poduzeto 26 represivnih mjera.
Izdvaja se 40-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, koji je jučer, 25. listopada, oko 18.50 sati, zaustavljen u mjestu Rožat. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola (0,88 g/kg) i da mu je valjanost prometne dozvole istekla za više od 15 dana.

Kod sebe nije imao niti vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu, a također je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici protiv 40-godišnjaka su podnesene odgovarajuće prijave, dok je zbog vožnje za vrijeme zabrane kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.
 
 

Pročitajte još

Buknuo požar u Novoj Mokošici!

Dulist

Određen istražni zatvor Albanicma koji su pretukli dvojicu Konavljana

Dulist

TJEDNI REKORDER Pijanom vozaču više od 1000 eura ‘po špagu’

Dulist