Crna kronika

VOZILI ‘POD GASOM’ Prošlog vikenda zbog alkohola kažnjeno 48 vozača

mup policija alkotest96

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je devet prometnih nesreća. Radi s o sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 20./21. prosinca na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, provedena je akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača kada je prekršajno sankcionirano 48 vozača od čega 20 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Za vrijeme provođenja ove preventivno represivne akcije nije zabilježena niti jedna prometna nesreća.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je kod 46-godišnjaka koji je upravljao teretnim vozilom, a zaustavljen je prilikom kontrole prometa u nedjelju, 21. prosinca, oko 2.50 sati u mjestu Gruda u Konavlima. Zbog počinjenih prometnih prekršaja vozač je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom i šestomjesečnom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Pročitajte još

POŽAR U BIOKOVSKOJ ULICI Zapalila se vanjska jedinica klima uređaja

Dulist

ODUZETA TRI VOZILA Vožnja bez vozačke, pod utjecajem droge i alkohola…

Dulist

RECIDIVIST Vozio pijan i bez dozvole, završio sedam dana u zatvoru

Dulist