DuList IN

VOLITE FILMOVE? Oskarovci stižu u Slobodu i Visiju!

prazno kino sloboda

Pet filmova koji se ove godine, između ostalih, bore za zlatni kipić, najprestižniju filmsku nagradu “Oscar”, možete u sljedećih tjedan dana pogledati u kinu Sloboda i Visia.

U Slobodi je od četvrtka na rasporedu “Birdman” jedan od najhvaljenijih filmova prošle godine, dobitnik dva Zlatna Globusa koji se bori u devet kategorija za Oscara – najbolji film, najbolji redatelj, originalni scenarij, glavni glumac, sporedna glumica….Sa 6 nominacija za Oscara u trku ulazi i “Snajperist” – za najbolji film, najbolji glumac, adaptirani scenarij…Također u Slobodi možete pogledati biografski film “Foxcatcher: Priče koja je šokirala svijet” koji je nominiran u 4 kategorije za Oscara – za najboljeg redatelja, glavnog glumca, originalni scenarij, šminku i frizuru.

Dvije drame s iznimno dobrim kritikama “Teorija svega” i “Sudac” od četvrtka se mogu pogledati u Visiji. “Teorija svega” inače dobitnik dva Zlatna Globusa natječe se u pet kategorija za Oscara – za najbolji film, glavnog glumca i glumicu, prilagođeni scenarij i originalna glazba, a Robert Duvall nominiran je za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu Sudac.

87. dodjela Oscara održat će se 22. veljače.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist