DuList IN

Vodimo vas na DU-EL-FEST!

revelin duelfest 01

DuList i Culture Club Revelin dvoje čitatelja daruju s po dvije ulaznice za večerašnji nastup DJ-eva Syke'n Sugarstarr, Sean Fin, Jay Sebag i DANCElectricPHILIPE drugog dana festivala elektronske glazbe DU-EL-FEST.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz in a našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “DU-EL-FEST”, imenom i prezimenom te kontakt brojem.
 
Podsjetimo, još početkom 90-ih popularni DJ dvojac Syke'n Sugarstarr, započeo je s produkcijom svjetski poznatih klupskih hitova, te se tako pozicionirao na sam vrh ljestvice najboljih producenata i DJ-a. Njihova prepoznatljivost odlikuje se u vještini postavljanja novih trendova u house glazbi. Syke'n'Sugarstarr odgovorni su za apsolutni hit 2006.godine " Are You Watching Me, Watching You“ na kojem su surađivali s Alexandrom Prince-om.
 
Iza imena njemačkog DJ/producenta Sean Finna u posljednjih deset godina stoji energični plesni house kojim Sean podiže raspoloženje već u prvim minutama gdje god da nastupa. Preferira brojnu publiku pa i dok producira radi to na način da ispred sebe zamisli ljude koje želi usrećiti. U svojoj diskografiji broji preko 50 naslova koji su nerijetko zauzimali prva mjesta glazbenih ljestvica.
 
Jay Sebag – vokal iz Pariza s nevjerojatnim i prepoznatljiv glasom koji varira između Justin Timberlake, Michael Jackson i George Michael, a nastupa prije svega u house muzici.
 
Inspiriran urbanim zvukom DJ Philipe počeo je svoju karijeru s nepunih 15 godina, da bi već slijedeću godinu započeo kao rezdient kluba Aurora. U narednom razdoblju se profilirao u iznimno respltabilnog „Clubbing Dj-a“ što je rezulitiralo brojim nastupima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist