DuList IN

VODIČ PO KUĆICAMA Gdje su najbolje kobase, kuhano vino i kolika je cijena?

Naslovnica Kucice

Za vas, dragi čitatelji, donosimo jedinstveni ‘Vodič po kućicama’! 

Dubrovački zimski festival nezaobilazan je bez raznovrsnih ponuda šarenih kućica. Za vas smo prođirali i odabrali najbolju adventsku ponudu na Stradunu, Gundulićevoj poljani i Pilama i najbolje smjestili u ‘Vodič po kućicama’.

Uživajte u čitanju!

Kućica Spiona tradicija obitelji Savinović

kucica-spiona-1

U ovoj adventskoj kućici osjećat ćete se dobrodošlo i prijateljski, a zato će se pobrinuti ljubazno i uvijek nasmijano osoblje. Ponuda ove kućice je vrlo raznovrsna; od tradicionalnih dubrovačkih jela, zelene menestre i pašticade s domaćim njokama, preko tipično adventskih jela kao što je bakalar na bijelo do nezaobilaznih domaćih kobasica. Uz ovu lagano pikantnu slavonsku kobasicu pozamašne velične poslužuju se različiti umaci kao što je marmelada od luka ili lagano spicy salsa od pomadora i paprike. Ne smijemo zaboraviti i na široku ponudu piva craft pivovara, a na ovoj kućici posebno je traženo craft svijetlo pivo ‘Zlatni medvjed’ pivovare Medvedgrad. Kućica ‘Spiona’ priprema brojna iznenađenja i tematske večeri kroz cijeli prosinac i poziva sugrađane na druženje u ugodnoj i domaćoj atmosferi. Je li kobasica kućice ‘Spiona’ ipak najveća? Dođite i provjerite!

IZDVAJAMO:

kucica-spiona-3

Domaća pikantna  kobasica uz priloge 25,00 kn

Pašticada s domaćim njokima 25,00 kn 

Kuhano vino 15,00 kn

Craft pivo ‘Zlatni medvjed’ (0,50 l) 20,00 kn

Kućica Gaffe – nezaobilazni težački sendvič

kucica-gaffe-2

Kućica poznatog dubrovačkog puba ‘Gaffe’ težište nije stavila na pića, odnosno pivu, kako bi se dalo pretpostaviti, već na pametno osmišljena i ukusna jela. Momci s kućice su nam prezentirali težački sendvič koji sadrži domaću kobasicu, pancetu, salatu i kiseli kupus, a vrhunski doživljaj za nepce je ramsteak sendvič s rikulom, pomadorom i parmezanom. Prodimljena domaća kobasica servira se na nekoliko načina; u prstiću, kao dio već spomenutog težačkog sendviča ili narezana na ploškice. Uz sve navedeno izvrsno se slažu prigane konavoske patate. Pored točene Ožujske pive, ističe se punč koji je napravljen od kuhanog vina s rumom i čajem uz voće. Ukoliko ste u blizini, nemojte propustiti priliku nazdraviti uz domaću rakiju posluženu u čokančiću.

IZDVAJAMO:

kucica-gaffe-1

Težački sendvič 25,00 kn
Ramsteak sendvič 40,00 kn
Domaće prigane patate 15,00 kn
Ožujsko točeno (0,50 l) 22,00 kn
Ožujsko točeno (0,30 l) 15,00 kn
Punč (0,20 l) 10,00 kn
Rakije i likeri u čokančiću (0,05 l) 12,00 kn

Kućica Pahuljica – božićni duh i ugođaj zime

kucica-pahuljica-2

Predstavljamo još jednu kućicu, ovog puta pravog zimskog naziva – Pahuljica. Mlada ekipa ove kućice ulaže veliki trud i naglasak na domaće proizvode. Kako bi osigurali prvoklasnu svježinu, kobasice se proizvode u domaćim OPG-ovima neporedno nakon narudžbe. U ponudi su tri vrste pikantnih kobasica i četiri blagih od kojih je posebno zanimljiva blagdanska kobasica specifičnog okusa. Ona sadrži karamelizirani šećer, sirup od naranče te cimet, a proizvodi se samo za vrijeme trajanja Zimskog festivala. Pored kobasica, tu je i nezaobilazni hot dog. Nešto slatko i uz jutarnju kavu na ovoj kućici su salenjaci. Punjeni s marmeladom i freški mogu se kupiti svako jutro dok ne nestanu. A nestanu vrlo brzo! Uz salenjake može se popiti i jedan od 6 vrsta čajeva. Kuhano vino pravi se po tajnoj recepturi. Jedan od sastojaka ćemo ipak otkriti – u kuhano vino dodaju se komadići domaćih naranača. Od likera i rakija u ponudi je domaći višnjevac te dubrovačka travarica i loza. Od crnih vina u ponudi je Plavac mali, a od bijelih Rukatac i Malvasija.

IZDVAJAMO:

kucica-pahuljica-1

Dimljena kobasica 20,00 kn
Kobasica s ementalerom 25,00 kn
Višnjevac (0,03 l) 15,00 kn
Rukatac (0,20 l) 20,00 kn
Kuhano vino  15,00 kn

Mala kućica – s velikom ponudom

mala-kucica-2

Od Ploča prema Pilama ‘Mala kućica’ je prva adventska kućica u nizu. Osim što se može pohvaliti domaćim konavoskim i slavonskim proizvodima, prva je i jedina koja u svojoj ponudi ima pjenušac Moet & Chandon. Pored konavoskog pršuta, pancete i sira, izdvaja se beefsteak na ražnjiću s povrćem. U ponudi ima nekoliko vrsta kobasica različitih okusa od koji su najtraženije: kranjska sa sirom, bavarska, debrecinka, curry kobasica te domaća. Ponuda sireva također ne zaostaje za kobasicama; pored domaćeg kravljeg i kozjeg, poslužuje se sir iz ulja te iz mijeha. Ponuda vina je izuzetno bogata, a pokriva Dubrovačko – neretvansku županiju, posebno Pelješku regiju i Konavle. Zato, nemojte se ne zaustaviti i nazdraviti nadolazećim blagdanima!

IZDVAJAMO:

mala-kucica-1

Beefsteak na ražnjiću s povrćem uz čašu crnog vina 75,00 kn
Domaća kobasica 25,00 kn
Kranjska kobasica 25,00 kn
Debrecinka 20,00 kn

Kućica Bota – mjesto gdje se susreću gastronomska prošlost, sadašnjost i budućnost

kucica-bota-2

Ulazeći u zimu, u staroj obiteljskoj kući u Dubrovačkom primorju, obitelj Šare je osušila ribu (većinom morskog goluba) i pripremila ručno rezanu domaću kobasicu, sve po starim seoskim receptima. Poštujući tradiciju i lokalnu namirnicu, pri izradi kobasica koristila se svinjetina iz eko uzgoja te isključivo stonska sol i papar. Slane inćune i srdele također pripremaju sami, a svo povrće dolazi iz obiteljskog đardina. Gajeći prijateljske odnose s lokalnim ribarima, Bota kućica se može pohvaliti svakodnevno svježom ribom, vrlo često direktno s ‘Big game fishing’ brodova. U kućici se poslužuju autohtone delicije od malostonskih kamenica i pelješkog pjenušca, pečenih primorskih domaćih kobasica, preko domaćeg pršuta i umbua, morskog goluba na bijelo, tuna tartara, makarula, domaćih tučenih maslina, ukiseljene ljutike, raznih sushi rola do prikli, kuhanog vina i još mnogih drugih iznenađenja. Bakalar se ne nudi – tko jednom proba morskog goluba saznat će i zašto.

IZDVAJAMO:

kucica-bota-1

Tuna tartar  35,00 kn
Golub na bijelo 35,00 kn
Agemaki 30,00 kn

Lička kuća – okusima i mirisima vodi nas u Liku

kucica-licka-kuca

Lička kuća svoj naziv ne nosi tek tako, ona predstavlja pravu riznicu ličkih autohtonih jela i pića. Od velikog izbora sireva, kobasica, kupusa, rakija do vina, posjetitlji ove kućice će nakratko napustiti Stradun i otputovati u Liku te uživati u pravim domaćim jelima. Uz kobasice od jelena i vepra uz domaći ogulinski kupus i mekani lički sir ističe se i buncek koji se poslužuje u lepinji uz domaći sir, karamelizirani luk, kupus i sir basu. Lička kućica isključivo poslužuje Velebitsku pivu, pivovare Ličanka, a mogu se izdvojiti i domaće rakije te nezaobilazno kuhano ličko vino.

IZDVAJAMO:

kucica-licka-kuca

Buncek u lepinji 30,00 kn
Lička domaća kobasica 20,00 kn
Kobasica od vepra 25,00 kn
Velebitsko točeno pivo (0,50 l) 20,00 kn
Ličko kuhano vino (0,25 l) 15,00 kn

Kućica Dubrovački Burgeraj – a da probate crveni  ili zeleni burger?

kucica-burgeraj-2

Burgeraj tim ponosno predstavlja maštovito pripremljene i ukusne burgere. Posebnost ovih burgera leži u spektru boja, te okusu i mirisu. Koristeći organske boje dobivene od cikle, blitve, sipe i kurkume, burgeri su dobili prepoznatljiv identitet. Pripremljeni su isključivo od goveđeg mesa. Tako primjerice možemo izdvojiti ‘Wagyu burger’ od vrhunske ‘Kobe’ govedine ili pak ‘Black agnus’ u kojem se nalazi bogata i sočna govedina poznate Black Agnus pasmine goveda. U ponudi su još i ‘Simentalac burger’, ‘Smokey burger’ i pikantni ‘Chilli burger’. Najmlađi posjetitelji ove kućice posebno će se razveseliti raznobojnim mini burgerima. Uz nezaobilazno adventsko kuhano vino, posjetitetelji će moći probati domaće likere i rakije iz Konavala.

IZDVAJAMO:

kucica-burgeraj-1
‘Wagyu burger’  85,00 kn
‘Black agnus’ 75,00 kn
‘Simentalac burger’ 50,00 kn
Kobasica (blaga ili ljuta) 23,00 kn

Slavonska kuća – kobasice, čvarci i ‘Poderane gaće’

kucica-slavonska-kuca-2

Donosimo Slavoniju u malom koja se nalazi na sredini Straduna! Pravi slavonski proizvodi malih OPG-ova iz okolice Vinkovaca neće vas ostaviti ravnodušnim. Ova kućica se može pohvaliti velikim izborom proizvoda od svinjetine kao što su kobasice, čvarci, kulen i šunka. Slavonska kobasica se poslužuje u hrskavom francuzu, a osim klasične slavonske, u ponudi su i pikantnija šokačka, kranjska kobasica punjena sirom, debrecinka te dimljena hrenovka. Ljubazno i simpatično osoblje preporučuje pisanicu koja se servira u lepiji uz domaće ukiseljeno povrće. U svojoj ponudi ova kućica ima i nešto slatko, a to je slavonsko tijesto ‘Poderane gaće’ koje se može poslužiti kako u slanoj tako i u slatkoj varijati.

IZDVAJAMO:

kucica-slavonska-kuca-1
Slavonska kobasica 25,00 kn
Pisanica u lepinji 25,00 kn
Poderane gaće (2 komada) 10,00 kn
Kuhano vino 15,00 kn
Crno i bijelo kvalitetno vino (0,20 l) 15,00 kn

Kućica Prijatelj – humanitarni adventski ukrasi

kucica-prijatelj-3

Adventski proizvodi i ukrasi marljivo su izrađivale osobe s invaliditetom, odnosno članovi udruge ‘Prijatelj’ iz Metkovića. Širok izbor adventskih vijenaca, vjenčića za vrata, veselo oslikanih šalica, božićnih magneta i sve to po vrlo prihvatljivim cijenama. Proizvodi od različitih vrsta tkanina kao što su jastučići i čizmice za sv. Nikolu posebno plijene poglede. Ova kućica u ponudi čak ima i jaslice koje se mogu kupiti u kompetu ili pojedinačno po figurici. Kupnjom na ovom štandu, ne ukrašavate samo svoj dom već i pomažete Udrugu i njene članove.

IZDVAJAMO:

kucica-prijatelj-2

Advetski vijenac od 50,00 kn
Vjenčić za vrata od 30,00 kn
Čizmice za sv. Nikolu 10,00 kn
Kompet jaslica (velike) 450,00 kn

Izvor – blagdanski ‘street food’

kucica-izvor-2

Simpatični momci bistroa ‘Izvor’ odlučili su kulinarsko znanje i vještine na kratko preseliti na Stradun u svoju adventsku kućicu. Već znana jela ‘street fooda’ lagano su prilagođena mjestu i božićnom duhu. Pored nezaobilaznih kobasica u ponudi su burgeri, sendviči, pečeni kukuruz, Indy piletina – pripremljema s orijentalnim začinima uz kruh koji je aromatiziran maslinovim uljem, kozice na žaru te tradicionalna zelena menestra. Jedno od najtraženijih jela na ovoj kućici je zasigurno burger ‘Izvor’ uz kojeg se poslužuje karamelizirani luk, sir, radič i zelena salata te panceta. Uz kruh, koji je prepečen na maslu, poslužuju se ploškice pečenog kukuruza. Jedno od najpopularijih jela s Omble dobilo je svoju inačicu, a radi se o rebarcima u BBQ umaku. Poznato je kako bistro ‘Izvor’ njeguje tradiciju dobre ponude craft piva. Izbor su suzili i bazirali se na craft pive ‘Barba’ i ‘Englez’ splitske pivovare i njemački lager ‘Helles’.

IZDVAJAMO:

kucica-izvor-1

Burger Izvor  28,00 kn
Pečeni kukuruz 18,00 kn
Indy piletina 30,00 kn
Pivo Helles (0,50 l) 15,00 kn
Pelješko kuhano vino (0,20 l)  15,00 kn
Rakija od maslina (0,03 l)  16,00 kn

Vukovarska kuća – krajnji istok Lijepe naše na Stradunu

kucica-vukovarska-kuca-2

Ova adventska kućica s ponosom nosi ime grada Vukovara. Svi proizvodi dolaze iz malih, obiteljskih OPG-ova iz gradova Vukovara i Iloka te Petrijevaca. Kobasice su termički na pola obrađene te se u kućici završavaju kuhanjem ili pečenjem. Ovisno o intenzitetu baranjske paprike i drugih domaćih začina, u ponudi su tri vrste kobasica: narodna (blaga), poludimljena (srednja) i lovačka (ljuta). Za društvo u ponudi su i hladne plate bogate slavoskim domaćim proizvodima; kobasicom, pancetom, slaninom, kulenovom sekom uz nezaobilaznu paštetu od čvaraka i domaći ajvar. Ponudu jela zaokružuju kvalitetna vina: iločki Zeleni Silvanac i Cabernet Sauvignon vinarije Čobanković.

IZDVAJAMO:

kucica-vukovarska-kuca-3

Kobasica (bilo koja vrsta) 20,00 kn
Hladna plata (360 g mesa) 40,00 kn
Vino (0,10 l) 18,00 kn
Rakija/liker 14,00 kn

Deset u pola – izvorni ćevapi i suđukice

kucica-deset-u-pola-1

Adventska kućica ‘Deset u pola’ predstavlja prave, autohtone bosanske specijalitete. Ćevapi i suđukice rade se po izvornoj bosanskoj recepturi od prvoklasnog mesa. Ćevapi u somunu servirani su, tradicionalno, s fino rezanim lukom i domaćim kajmakom, a u ponudi su mali (5 komada) i veliki (10 komada). Suđukice su također poslužene u somunu, a ljubitelji bosanske kuhinje mogu izabrati 2 ili 4 kobasice. U ovoj kućici isključivo se toči Ožujsko, a od drugih vrsta alkoholnih pića ističe se veliki izbor domaćih rakija te domaće kuhano vino.

IZDVAJAMO:

kucica-deset-u-pola-2

Mali ćevapi u somunu servirani s kajmakom i lukom  25,00 kn
Ožujsko 0,50 l 20,00 kn
Domaće kuhano vino 15,00 kn

Winter bell – zazvonite i naručite turu!

winter-bell-kucica

U ‘Winter bellu’ na Gundulićevoj poljani poslužit će vas simpatični i susretljivi gospar te spremno izložiti veliku ponudu jela i pića koju ova kućica ima. Sve s roštilja, hamburger, ćevapi, punjena pljeskavica, četiri vrste kobasica, brusketi s piletinom – sve to čini samo dio ponude ove kućice. Pored navedenog, za veće društvo prigodne su hladne plate koje sadrže domaći pršut i sir. U ponudi su dvije vrste piva; Staropramen i Karlovačko. Ugrijati se možete ako probate konavosku kuhanu rakiju ili kuhano primorsko vino. Pored tri vrste Salzburškog punča u ponudi je kuhani Jack Daniels – hit zbog kojeg se posjetitelji Gundulićeve poljane najviše zaustavljaju upravo na ovoj kućici.

IZDVAJAMO:

kucica-winter-bell-2

Hladna plata (4 osobe) 45,00 kn
Konavoska kuhana rakija (0,03 l) 12,00 kn
Salzburški punč (0,20 l) 15,00 kn
Kuhani Winter Jack Daniels (0,03 l) 15,00 kn

Kućica Horizont – lokalno i moderno na Gundulićevoj poljani

kucica-horizont

Poštujući tradiciju restoran ‘Horizont’ prilagodio je svoja jela blagdanskom duhu i interpretirao ih na jednostavan način. Slijedila su se osnovna pravila poštivanja autentičnih namirnica i spravljanja jela sezonskog karatera. Upravo iz tih smjernica, nastala je bogata ponuda kućice ‘Horizont’. Od blagdanske plate s domaćim pršutom, tvrdim sirom i maslinama, preko ribljeg burgera koji je nastao kao inačica bakalara na bijelo, do domaćih, tradicionalno spravljenih kobasica. Prikle, pripremljene po izvornoj recepturi naših majki, posebno vesele najmlađe posjetitelje ove kućice. U ponudi su dvije vrste kvalitetnih vina, Plavac i Graševina koje se najbolje sljubljuju uz ovu gastro priču. Uz širok izbor rakija i likera, nezaobilazno je i mirisno kuhano vino.

IZDVAJAMO:

horizont-ponuda

Blagdanska plata 49,00 kn
Riblji hamburger Horizont 30,00 kn
Domaća kobasica 29,00 kn
Prikle 17,00 kn
Kvalitetno vino (0,20 l)  15,00 kn

Kućica Kawa – gdje su svi proizvodi ‘Made in Croatia’

kucica-kawa-2

U kućici zanimljive butige s Ploča glavna etiketa svih proizvoda je ‘Made in Croatia’. Od adventskih i božićnih ukrasa, slatkiša, nakita do piva, rakije, likera, namaza, ova festivalska kućica smještena na Gundulićevoj poljani predstavlja ‘pravo mjesto za ljude koji vole pojesti, popiti i kvalitetno provesti svoje vrijeme’ – kako kaže Jon Kawaguchi. Ukoliko ste u blizini, navratite do Kawe i ‘bacite oko’ – sigurno ćete uočiti zgodne poklone za vaše voljene. Pored simpatičnih poklon kutija, u ‘Kawinoj’ kućici mogu se pronaći unikatni ukrasi za bor, božićna dekoracija te poklončići za supruge, djevojke, roditelje, prijatelje…

IZDVAJAMO:

kucica-kawa-1

‘Gift box’ 79,00 kn
Craft piva hrvatskih pivovara od 19,00 do 25,00 kn
Lizalice od 5,00 do 35,00 kn
Vrhunsko hrvatsko vino (0,75 l) 69,00 kn

Kućica Pomalo – za istinske ljubitelje pive

kucica-pomalo-2

Ova kućica trenutno u ponudi ima 57 vrsta vrsta različitih craft piva, hrvatskih i susjednih craft pivovara, a najavljuje ih još. Većina craft piva koje nastaju u malim pivovarama, kako su nam to domaćini ove kućice pojasnili, pripadaju u Ale pivama. Ale pivo je pivo ‘gornjeg’ vrenja, za razliku od lager piva koji su ‘donjeg’ vrenja. Punijeg su okusa od lager piva, različitih aroma i dolaze u jako puno vrsta. Najčešće vrste Ale piva su IPA (India Pale Ale), APA (American Pale Ale) i ABA (American Blonde Ale). Osim Ale piva, u ponudi su i svijetla te tamna lager piva, Porter, Stout, Gose, Saison. Od IPA-e najviše se ističe Fakin IPA pivovare Medvedgrad i Bura Tornado pivovare Bura Brew iz Poreča. Osim ove dvije pive među traženijima su Plavuša pivovare Brlog iz Zadra, koja pripada ABA tipu piva te široka paleta piva pivovara Kabinet i Garden Brewery. Kako saznajemo, naši sugrađani trenutno najćešće uživaju u IPA pivama koje su specifične po većoj koncentraciji hmelja, naglašenoj gorčini i aromama.

IZDVAJAMO:

kucica-pomalo-3

Bura (0,33 l)  26,00 kn
Plavuša (0,50 l) 26,00 kn
Fakin (0,33 l)  24,00 kn

Kantarion – kućica puna mirisa i okusa blagdana

kucica-kantarion-1

Na kućici ‘Kantarion’ uživat ćete u proizvodima tvrtke koja prodaje isključivo proizvode hrvatskih proizvođača i donosi u Dubrovnik njihov trud i rad. Od Sapunoteke, Kuće magične trave… Teško je izdvojiti u bogatoj ponudi ‘Kantariona’! Zaputite se i odaberite sebi nešto za razmaziti se – tu je veliki izbor sapuna, krema za lice, krema za ruke, losiona za tijelo pa do prirodnih dezodoransa, peelinga, eteričnih ulja te posebnih poklon paketa, koji su idealni za vaše ljepše polovice, mame, bake, prijatelje… Naime, u ‘Kantarionu’ za vas slažu poklon paket, ovisno o tipu kože ili kose! Počastite vaše tijelo i um i razmazite se božićnim čajevima, čajevima za jugo, za buru, dubrovačkim čajem, podravskim čajem… A sve to uz prihvatljive cijene i ljubaznu uslugu!

IZDVAJAMO:

kucica-kantarion-2

Sapun od metvice ‘LYRA PHARM’ 35,00 kn
Losion tijelo maslina ‘SAPUNOTEKA’ 57,00 kn
Krema za lice od ruže ‘BIO ET NATURALIS’ 118,00 kn

Crveni nos – kućica s pogledom na Lovrjenac

kucica-crveni-nos-1

Kakav bi ovo vodič bio kad ne bismo predstavili kućicu ‘Crveni nos’. Već drugu godinu za redom ekipa iz ‘Crvenog nosa’ u svojoj ponudi ima domaće, slavonske kobasice i craft piva malih pivovara. Jedna od rijetkih u ponudi ima točeno pivo pivovare Varionica, kao i pivo pivovare Medvedgrad i Zmajske pivovare. Kobasice, domaće i freško pripremljene, hvale svi, a od vrsta izdvajamo: slavonsku, dubrovačku, kranjsku i debrecinku. Za najmlađe u ponudi su slatki prstići. Likeri i rakije ‘Natura’ OPG-a Antunović s Pelješca, eko vino Križ, vina vinarije Bubrig s Pelješca, sve je to samo dio široke ponude ove kućice. Posjetite ‘Crveni nos’ na Pilama i uz pogled na Lovrjenac uživajte u domaćoj kobasici i craft pivama.

IZDVAJAMO:

crveni-nos-kucica

Slavonska kobasica 20,00 kn
Dubrovačka kobasica 20,00 kn
Debrecinka 15,00 kn
Liker ili rakija (0,03 l) 12,00 kn
Pivo točeno Varionica (0,30 l)  20,00 kn

Kućica Tajna veza – da nam blagdani budu slatki!

kucica-tajna-veza-2

Iza pulta kućice Tajna veza na Pilama dočekat će vas simpatična sinjorina i uz širok osmijeh rado objasniti sve o bogatoj ponudi torti i kolača. Uz nezaobilazan pandišpanj, bogatu stonsku tortu, tortu od mrkve u ponudi je i dubrovačka baklava od jabuka s orasima i grožđicama. Uz različite suhe kekse kao što su zvijezdice, roščići, breskvice, ova kućica ističe jednu posebnost – kućica od speculaas keksa koja se može nataknuti na šalicu. Na ovoj kućici mogu se kupiti i klasični božićni zalogajčići kao što su arancini, hroštule i prikle. A oni najmlađi bit će oduševljeni medenjacima na štapiću koji su preliveni čokoladom i veselo ukrašeni u božićnom duhu.

IZDVAJAMO:

kucica-tajna-veza-3

Dubrovačka baklava  12,00 kn  
Pandišpanj 10,00 kn
Stonska torta 20,00 kn
Kutija suhih kolačića (0,50 kg)  50,00 kn
Vrećica s breskvicama (0,25 kg)  25,00 kn

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist