Hrvatska

Vlahušić želi proračun za 2016. godinu od 385 milijuna kuna

vlahusic raguz1

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je danas Gradskom vijeću na raspravu i donošenje Prijedlog Proračuna Grada Dubrovnika za 2016. godinu s projekcijama za 2017. i 2018, stoji na stranicama gradske uprave.

Prethodno se gradonačelnik Vlahušić sastao s predsjednikom Gradskog vijeća Matom Frankovićem i predsjednicima klubova vijećnika. U svrhu definiranja zajedničkog pristupa ključnim temama koje imaju izravan utjecaj na prihodovnu stranu gradskog proračuna nastavljeni su razgovori oko upravljanja dubrovačkim gradskim zidinama i zaustavljanja turističkih autobusa na Pilama, odnosno izmjena postojeće odluke.

Ovom prilikom gradonačelnik je prisutne predstavnike klubova vijećnika upoznao s osnovama Proračuna za 2016. godinu. Temeljni Proračun iznosi 384,5 milijuna kuna, dok su stvarni rashodi i izdaci Grada Dubrovnika, uključujući rashode i izdatke proračunskih korisnika financiranih iz njihovih vlastitih prihoda i primitaka, planirani na 437.872.300,00 kuna, poručili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

IMATE LI I VI OVAKVA PRIMANJA? Prosječna plaća u Hrvatskoj je 1.324 eura

Dulist

MINISTARSTVO O GLOBALNOM TEHNOLOŠKOM KVARU Moguća su kašnjenja u zračnom prometu

Dulist

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist