GradPolitika

Vlahušić ‘opleo’ po Frankoviću i Potrebici: Lako je rušiti

vijece vlahusic8

Prilikom otvaranja ambulante u povijesnoj jezgri Dubrovnika gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić po svom običaju osvrnuo se i na nekoliko drugih stvari.

Na njegovu repertoaru našla se i izgradnja komunalne marine na Batali te HDZ-ovci Mato Franković i Marko Potrebica.

– Nakon što smo Županiji i Domu zdravlja poklonili projekt ambulante vrijedan pet milijuna kuna, jutros sam uputio pismo županu na temu izgradnje marine na Batali, vrijedne 15 milijuna kuna. Mi i Luka Dubrovnik spremni smo pokloniti tih 15 milijuna kuna Županiji, kako bismo napravili marinu za domaće ljude bez ijedne lipe ulaganja Županije. Krećemo u izgradnju Lapadske obale vrijedne 10 milijuna kuna. Ako župan želi, kako je na Srđu rekao pred premijerom da je za investicije, možemo već na jesen krenuti s tim ulaganjem, kako bi šesto Dubrovčana dobilo vez. Ako hoće hoće, ako neće neće – kazao je Vlahušić.

Gradonačelnik nije propustio komentirati Facebook status šefa dubrovačkih HDZ-ovaca Mata Frankovića, koji je stranačkim kolegama čestitao na pobjedi u Vukovaru riječima ‘Sad je Dubrovnik na redu’.

– Ja to doživljavam kako je danas na redu ambulanta, potom 15 milijuna kuna za Batalu, a Potrebica i on bi sad vjerojatno trebali napraviti studentski dom, jer Grad je za taj projekt dao 8 milijuna kuna. Dubrovački dogovor je Potrebici dao uvjete za rad. Ili zna ili ne zna. Ako ne zna, neka kaže i prebaci nekome tko zna. Jednako tako, Mato Franković u ACI-u u Komolcu. Ili zna, ili ne zna. Ja to tako doživljavam. Ako oni to doživljavaju na način da Dubrovnik treba srušiti onda neka sruše i ovu donaciju i 15 milijuna kuna za Batalu i Studentski dom. U životu je uvijek lako rušiti. Pogotovo kad si mlad. Onda je vrlo lako srušiti – rekao je Vlahušić.

Pročitajte još

GRADONAČELNIK KRITIČARIMA ‘Oborinska odvodnja ne može riješiti ekstremne padaline i plimu’

Dulist

STRAŠAN PRIZOR S PILA Momci, svaka čast! Pokušavali spasiti restoran od vodene bujice

Dulist

MATO FRANKOVIĆ O POPLAVAMA Ne izlazite iz kuća ako ne morate, nije gotovo!

Dulist