Grad

VLAHO HRDALO NAJAVLJUJE Saznajte sve o investiranju u kriptoimovinu u Akademisu

vlaho hrdalo panel

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA), Sveučilište u Dubrovniku i Udruga za blockchain i kriptovalute (UBIK) organiziraju jednodnevnu studentsku konferenciju “Investiranje u kriptoimovinu – prilike i izazovi” koja će se u povodu Svjetskog dana ulagatelja održati 4. listopada 2024. u studentsko-kongresnom centru Akademis u Dubrovniku.

Konferencija će uključivati dva stručna predavanja i dvije panel diskusije na kojima će stručnjaci iz industrije i regulatori raspravljati o najaktualnijim kripto-temama poput regulacije kriptovaluta (MiCA), sprječavanja pranja novca (AML) i investiranja.

Program počinje predavanjem Josipa Volarevića, osnivača dReadera, o svijetu Web3 tehnologije. Na panelu o sprječavanju pranja novaca sudjeluju Senada Dürrigl (direktorica Ureda za sprječavanje pranja novca, HANFA), Vlaho Hrdalo (odvjetnik i partner, Hrdalo&Krnic odvjetničko društvo, predsjednik UBIK-a) te Morana Vukić Perak (voditeljica pravnih poslova, Electrocoin), nakon čega uslijedi predavanje Anje Tkalčević iz HANFA-e, koja će govoriti o kriptoprevarama i zaštiti od istih. Zaključna panel rasprava pokrit će ključne teme o potencijalima tržišta kriptovaluta, a među sudionicima panela bit će Tomislav Gračan (član Uprave, Zagreb Stock Exchange / Adria Digital Exchange), Dejan Davidović (suosnivač i COO, Kriptomat), Marin Granić (specijalist supervizije i analize – koordinator tima u Direkciji za superviziju pružatelja investicijskih i kripto usluga, HANFA) te Linardo Martinčević (fintech koordinator, Hrvatska narodna banka).

-Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku studentima i mladim stručnjacima da steknu dublje razumijevanje o trenutnom stanju i budućnosti blockchain tehnologije te razvoju kriptovaluta, kao i da se povežu s liderima u ovoj industriji – najavio je Vlaho Hrdalo, predsjednik Udruga za blockchain i kriptovalute.

Banner 300x250 DU 1

Detaljan program i prijava, koja je besplatna i otvorena za sve, dostupni su putem linka (https://lu.ma/78xjl6te).

 

Pročitajte još

U NEDJELJU Župa sv. Mihajla slavi vog nebeskog zaštitnika! Pogledajte raspored misa

Dulist

POČETAK RADOVA Gradi se novo parkiralište od 69 mjesta u Novoj Mokošici

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: U Dubrovniku je trenutno aktivno devet gradilišta

Dulist