DuList IN

VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA Pokreni se uz Dariju, Ivana i Renatu!

mikulandra antunovic sopek

Kineziolog Ivan Antunović u društvu ambasadorica i voditeljica projekta ‘Pokreni se’ Darije Mikulandre i Renate Sopek kreće na ljetnu turnjeru po Hrvatskoj.

Riječ je o projektu ‘Pokreni se’, koji će u idućih pet mjeseci, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nuditi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni.

Turneja kreće ove subote, 23 svibnja u Puli zajedničkim kružnim treningom, a nastavlja se u Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12 rujna.

– Iznimno mi je drago što sam već drugu godinu zaredom dio tima projekta Pokreni se. Zbog brzog tempa života i poražavajućih statistika kad je pretilost u pitanju, aktivan način života je neophodan kako bismo očuvali zdravlje. Pokreni se potiče ljude svih generacija na rekreaciju i promjenu životnih navika na bolje. Drago mi je što smo pokrenuli cijelu Hrvatsku! – izjavila je ambasadorica Renata Sopek ususret prvom zajedničkom vježbanju.

– Odrasla sam u sportskoj obitelji. Kao dijete često sam sjedila na klupi sa igračima za vrijeme nogometnih utakmica, jer mi je tata bio trener. Usadio je u mene ljubav prema sportu te sam se već u školi počela baviti rukometom, košarkom i odbojkom. Danas vježbam povremeno, skijam, jedrim i puno se krećem. Volim sve sportske izazove i spremna sam ih prihvatiti pa se tako veselim i ovogodišnjem vježbanju s mojim Dubrovčanima uz projekt Pokreni se! – otkrila je Darija Mikulandra Žanetić, ambasadorica projekta i producentica kazališnog festivala Midsummer Scene koji se krajem lipnja održava u Dubrovniku.

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta ‘Pokreni se’.

Pročitajte još

Pred nama je još jedan Festival soli!

Dulist

PRESKUPI SMO ZA INSTA BLOGERE Odbili platiti smještaj, evo kako su se snašli

Dulist

‘POTPUNI MIR I PRIRODA NA DLANU’ Kristijan Iličić odmara na otoku Olipa

Dulist