DuList IN

Vjenčali se Baby Lasagna i Elizabeta Ružić

instagram elizabeta ruzic baby lasagna

U srednjovjekovnoj crkvici u Završju, gdje su se upoznali, jučer su se vjenčali Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna i njegova odabranica Elizabeta Ružić, doznao je Istarski.hr.

Vjenčanje je obavljeno u krugu obitelji pred 50-ak uzvanika, a od jednog uzvanika Istarski je saznao informaciju da je vjenčanje organizirano u retro stilu i da nije bilo dozvoljeno fotografiranje. Purišiću je vjenčani kum bio njegov brat, a Ružić njezina najbolja prijateljica.

Elizabeta Ružić mlada je umjetnica koja se bavi video produkcijom i art fotografijom. Rođena je 1997. i studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a svom je novopečenom suprugu osmislila spot za ‘Rim Tim Tagi Dim’. Elizabetin otac Josip Ružić, poznatiji kao Pino, vlasnik je firme Rose Art iz Kaštelira i profesionalno se bavi video produkcijom.

Baby Lasagna je prije mjesec dana na In Magazinu najavio da sprema vjenčanje.

Banner 300x250 DU 1

– Da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali pripreme teku. Malo će bit panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoć od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim – otkrio je tada.

Foto: Tonka Donjerković/Elizabeta Ružić/Instagram

Pročitajte još

[FOTO] Ema Luketin u Dubrovniku spojila posao i uživanje

Dulist

ZAGORSKA TRADICIJA NA JUGU Štrukle obitelji Kos u Verandi

Dulist.hr

VEČERAS U LAZARETIMA Legendarni Kojoti i Mate Granfarola

Dulist