DuList IN

VINTAGE MODA Otvoren drugi dubrovački retro buvljak

Vintage Buvljak KMD 20

Nakon prvog uspješnog dubrovačkog buvljaka koji se ovog ljeta održao u Love baru, kreativni duo koji čine Dubrovkinja Ana Carević i Divna Ivić (Deee Vintage) organizirali su još jedan buvljak u foajeu Kazališta Marina Držića.

– Ovo je naš drugi buvljak u Dubrovniku. Nakon što smo prvi odradili u Love Baru dobili smo puno upita kada će biti sljedeći. Mi smo s njim bili zadovoljni, a ljudi su zapravo ti koji su htjeli još. Ono što nas je oduševilo je što je buvljak privukao šaroliku publiku, dakle nisu samo mladi bili na njemu već i starije osobe koje su također pokazale veliki interes. Razmišljali smo gdje bi mogli održati drugi buvljak i kazalište se činilo savršenim. Zahvalne smo što nam je ravnatelj Tišljarić to i omogućio. Imamo neke ideje da ovo bude kontinuirani event, ali zasada su još samo ideje. Sigurno Vam možemo potvrditi jedino da se sljedeći put vidimo na proljeće – poručila je Carević.

Deee Vintage je kreativno modni i vizualni projekt, rezultat spoja raznolike vintage selekcije brendirane i no logo sartorijalne odjeće te posebnih asesoara (od nakita do torbica, od cipela do retro dizajna…) – od 60-ih do prve polovine 90-ih. Iza Deee Vintage stoji otkačena Talijanka Divna Ivić, vintage kolekcionarka i stylist koja se godinama strastveno i profesionalno bavi sakupljanjem i istraživanjem posebnih komada po buvljacima i nepoznatim malim dućanima širom svijeta. Većina selektirane robe dolazi iz Italije, Francuske, Njemačke, Amerike i Ex-Yu.

Upravo su buvljaci ti koji su spojili Dubrovkinju Anu Carević i Divnu. Anina strast prema vintageu rodila se preseljenjem u Zagreb gdje redovito posjećuje buvljake, second hand i vintage trgovine. Osim posebnih i unikatnih komada kao prednost buvljaka Ana ističe i važnost recikliranja odjeće.

Buvljak je otvoren do 18 sati.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist