Grad

Villa Dubrovnik i The Pucić Palace osvojili titulu SUPERIOR HOTEL

Superior Hotel

8 hrvatskih 5* hotela od ukupno njih 29 plasiralo se iznad svjetskog prosjeka i osvojilo prestižnu titulu «SUPERIOR HOTEL».

Na najvišim pozicijama tako su se našli dobro poznati dubrovački hoteli Villa Dubrovnik i The Pucić Palace te Hotel Esplanade iz Zagreba. Sljede ih sa izuzetno malim nijansama u ocjenama hoteli s područja Dubrovnika, Rovinja, Zadra, Umaga, Savudrije, Opatije i Selca.

Ukupno je svega 18 od 29 hrvatskih 5* hotela proglašeno superiornim hotelima koji mogu pružiti više od svjetskog prosjeka.

Superior Award mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa za goste, utjecaja na okoliš, dizajna, tehničke izvedbe i emocionalne privlačnosti.

Glasanje Superior Award provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, odabirući pri tome najbolje od najboljeg. Online paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni, kako bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Prikupljanje podataka, obrada i interpretacija provode se u skladu sa smjernicama ESOMAR (www.esomar.org).

 

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist