DuList IN

VIDEO/FOTO/50 GODINA KULTNOG BUFFETA ‘Čitav život čovjek uči i zato mu ‘Škola’ treba’

Skola 50 godina Naslovna

‘Čitav život čovjek uči i za to mu škola treba, al’ ne ona gdje se muči, gdje na njega šiba vreba’ – dio je nove pjesme akademika Luka Paljetka posvećene Buffetu Škola, povodom pedeset godina ovog kultnog okupljališta s najboljim sendvičima u Gradu.

Ova nedjelja, iako je osvanula s ružnim vremenom, nije spriječila mnoge naše sugrađane da naprave đir do kultne ‘Škole’, koja je domjenkom proslavila veliku obljetnicu. Zapjevala je i klapa Kaše i to pjesmu koju je prije nekoliko godina ‘Školi’ posvetio Luko Paljetak, a uglazbio Đelo Jusić. Akademik Paljetak iznenadio je vlasnike, Dinku, Mila i Anu, posvetivši im danas još jednu pjesmu, koju možete čuti u videu! A Školu je opjevao i naš dragi sugrađanin Miho Đanović kojeg stanovnici grada znaju kao svog poštara!
Podsjetimo, ‘Škola’ se nekada zvala Peline, a vlasnica Dinka Popović odlučila je obnoviti prostor ‘po starinski’, te su njezin kruh, pršut i sir postali sinonim za odličnu gastro ponudu Grada. I tako je malena ‘Škola’ obišla cijeli svijet, kroz nebrojeno puno članaka, turističkih vodiča, medijskih napisa ili jednostavno – usmenom predajom.

A kako je bilo na proslavi, pogledajte u galeriji i priloženim videima!

Pročitajte još

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist