Sport

VIDEO/FOTO Jug i Hajduk postali partneri

jug hajduk01

Jutros je na splitskom Poljudu predstavljena suradnja Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk i Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje.

Na konferenciji za medije u Bijelom salonu sudjelovali su predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić i predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić, direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić i sportski direktor VK Jug CO Ognjen Kržić, pomoćni trener HNK Hajduk Hari Vukas i pomoćni trener VK Jug CO Mile Smodlaka te kapetan HNK Hajduk na predstojećem derbiju u subotu u Maksimiru Goran Milović i vratarVK Jug CO i hrvatski reprezentativac Marko Bijač

– Izuzetna mi je čast, možda prvi put u povijesti Hajduka, obznaniti početak jednog divnog prijateljstva između Juga i Hajduka. Zašto Jug i Hajduk? Kad kažemo Jug ili Dubrovnik, to su sinonimi, jednako kao što je Hajduk sinonim za grad Split. Zasigurno dva najveća sportska Brenda u zemlji će pokušati udružiti snage na marketinškom planu, dok nam je na sportskom planu ista navijačka baza. Navijači Juga ujedno su navijači Hajduka, to je jedan navijački puk – kazao je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

– Dubrovnik brendiramo kao grad Svetog Vlaha, zidina i vaterpola i logično je da se povežemo s Hajdukom i Splitom, gradom Svetog Duje, Dioklecijanove palače i nogometa. Očekujemo od ovog puno i vrlo smo ponosni. Hajduk je 12 godina stariji brat, ali imamo iste boje, navijačku bazu. Svi naši uspjesi vezani su i za Torcidu – istaknuo je predsjednik Juga Lukša Jakobušić.

– Za nas je ovo veliki korak i nadam se da ćemo biti dostojan partner našem, kako su ga nazvali, velikom bratu – kazao je sportski direktor Juga Ognjen Kržić.

Suradnja će se realizirati na više razine, prije svega kroz zajednički nastup u potrazi za sponzorima, komercijalizaciji klupskih proizvoda, ali i prijenosu prava tehničke podrške (Hajdukov Macron i Jugov Turbo).

 

 

Pročitajte još

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist

Plazma Sportske igre mladih: Državna završnica u Rijeci okuplja više od 2.000 djece i mladih

Dulist