Grad

VIDEO: Vlahušić ‘ispalio’ na novinara: Ne zanima me vaše mišljenje, tko ste vi, tko ste vi!?

abdro vlahusic2

Na Youtube servisu nedavno je osvanuo trailer za novi dokumentarni film autora Anthonyja Baxtera naziva ‘Dangerous game’ (Opasna igra), u kojem se među ostalim razotkriva pozadina golf resorta na Srđu.

U nekoliko scena može se vidjeti i aktualni dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić koji je očigledno vidno iznerviran upitima novinara na krnjem engleskom odgovorio ‘Ne zanima me vaše mišljenje, tko ste vi, tko ste vi?!’. Na snimci se čuje i kako ga autor filma pita ‘Zašto niste odstupili kad je protiv vas podignuta optužnica za korupciju?’, a u tom trenutku Vlahušić je već izlazio iz prostorije.
Inače, Baxter je najpoznatiji po filmu ‘You’ve been Trumped’ u kojem se obrušio na milijardera Donalda Trumpa i njegova nastojanja uništavanja krajolika u svrhu izgradnje privatnih vila i golf igrališta.
Ovaj posljednji film, koji tek ima ugledati svijetlo dana, sniman je u Škotskoj, SAD-u i Hrvatskoj, odnosno u Dubrovniku, a osim s gradonačelnikom mogu se vidjeti razgovori s članovima inicijative ‘Srđ je naš’, građanima i volonterima.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist