DuList INUrednički izbor

[VIDEO] UGASIO MU SE PORSCHE Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju u Umjetničkoj galeriji!

nicolas cage pedro pascal snimanje43

Slavni glumac Nicolas Cage i dalje boravi u Dubrovniku te snima scene za novi film. Filmska se ekipa ove srijede preselila nedaleko od Vile Šeherezade, i to u Umjetničku galeriju. Nova scena dugometražnog filma ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ u kojem Cage glumi glavnu ulogu, odvija se u samom atriju ove impresivne građevine.

nicolas cage pedro pascal snimanje30

Naime, naš je fotograf Zvone uhvatio ulazak Porschea u Umjetničku galeriju, a u kojem se nalaze Nicolas Cage i Pedro Pascal. Prema svemu sudeći, u sceni je Pascal vjerojatno ranjen. Kako saznajemo, Cageu se tijekom izvođenja scene Porsche – ugasio.

nicolas cage pedro pascal snimanje39

Ljepota Umjetničke galerije, koja je prvotno zamišljena i građena, od 1932. do 1939., kao reprezentativna obiteljska palača dubrovačkog brodovlasnika Boža Banca, poslužila je očito kao dobra filmska lokacija.

Podsjetimo, Hollywoodske ‘face’ stigle su u Dubrovnik proteklog tjedna, a među njima i slavni Oskarovac Cage. Tako je naš grad još jednom postao kulisom velikog film­skog naslova. Prve scene ‘pale’ su već u ponedjeljak ujutro u Vili Šehere­zadi. U njima je, uz Cagea, ‘zaigrao’ i Pedro Pascal, poznatiji kao Oberyn Martell iz HBO-ovog serijala ‘Igra pri­jestolja’ te kao Javier Pena iz ‘Narcosa’. Pripreme za ovaj film trajale su tije­kom cijelog prošlog tjedna. No, dok je mnogobrojna filmska ekipa iskrcavala opremu iz kamiona, Cage je provo­dio svoje vrijeme u Hotelu Excelsior. Zanimljivo je i kako u filmu glumi komičarka Tiffany Haddish, no nju nismo imali prilike vidjeti u Gradu. Samo nekoliko sati kasnije, u pone­djeljak, dio filmske ekipe preselio se u Trsteno. Naime, tijekom tog jutra, u ovo se mjesto donosila filmska oprema, a ekipa je dovezla i isti taj Porsche koji neodoljivo podsjeća na onog kojeg je vozio Dylan u seriji ‘Beverly Hills 9210’ kao i land rover te su snimili i prve scene u Trstenome. Zanimljivo je i da su filmaši donirali 15 tisuća kuna za nabavu građevin­skog materijala kojim će se urediti crkveno dvorište oko crkve sv. Vida u Trstenom. Inače, nakon ‘Game of Thronesa’ i talijanske serije ‘Borgia’ ovo je treće veliko snimanje na ser­pentinama u Trstenome.

Dodajmo i kako je u srijedu bilo planirano snimanje u staroj jezgri Cavtata, ono se nije odvilo zbog kišnog vremena.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca