DuList IN

VIDEO Pogledajte novi spot grupe Silente!

Doček Nove 2015. godine na Stradunu Silente

Dubrovački bend Silente ima novi spot. Danas je premijerno predstavljen video urada za pjesmu ‘Čudna ili čudesna’.

Spot „Čudna ili čudesna“ potpisuje režiser Tvrtko aka Vidokk uz asistente redatelja, Anđelu Zebec i Petra Zebeca poznatih po suradnjama sa Ninom Romić, Pavelom, Detourom, Yammatom i mnogim drugim izvođačima. Elemente animacije u spotu radila je Antonija Veljačić, a tetovažu je nacrtala slikarica Patricia Cunjak.

Cjelokupni dojam zaokružili su mladi hrvatski dizajneri Kliškinić & Šabarić koji su svojom kolekcijom oduševili kompletan modni svijet u protekloj godini kada su proglašeni najboljim mladim dizajnerima sezone. Tu titulu donijeli su im savršeno precizni geometrijski komadi na ženskoj silueti. Sličan senzibilitet njeguje i Jelena Aleksić-JA koja dizajnira mušku i žensku odjeću. Njena je odjeća bogati minimalizam koji odlikuje doza futurizma i nosive inovativnosti, prenosi 24sata.hr

Pjesma „Čudna ili čudesna“ naći će se na novom studijskom albumu grupe kojeg pripremaju objaviti do kraja godine, što znači da nas u ovoj godini očekuje nasljednik debitantskog album „Lovac na čudesa“.

Silente ćete uživo moći čuti i vidjeti 16. siječnja na Zagrebačkom festivalu, a do tada uživajte u vizualnom izdanju ove čudesne pjesme!

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist