Sport

VIDEO/NBA LIGA Magic prekinuo niz od devet poraza, Hezonja se obrukao

hezonja.nba

Orlando Magic Marija Hezonje uspio je prekinuti niz od devet poraza, a pobjeda je stigla na domaćem parketu Amway Centra protiv Detroit Pistonsa 102:89.

Premda je u nekoliko prijašnjih utakmica odigrao sjajno te upisivao dvoznamenkaste učinke, Dubrovčanin se protiv Pistonsa ne može pohvaliti učinkom. Za 17 minuta na parketu pogodio je 4 koša (šut za ‘dvicu’ 2-2, za ‘tricu’ 0-2) uz tri obrambena skoka te dvije izgubljene i jednu ukradenu loptu. Dapače, 22-godišnjak će susret pamtiti po akciji u kojoj se pošteno obrukao.

Naime, Hezonja je predvodio jedan kontranapad ‘4 na 1’, ali je u pokušaju da valjda izvede nekakav potez večeri pogriješio te, umjesto da doda nekome od svoja tri suigrača, loptu proslijedio jedinom suparničkom igraču.

Inače, pobjedu su Orlandu donijeli Payton s 19 koševa te po 8 dodavanja i skokova, Speights s 16, rekovalescenti Gordon s 14 koševa i 7 skokova i Fournier sa 17 koševa te Biyombo s 12 koševa i 13 skokova. U poraženoj momčadi Harris je zabio 21 koš, Smith 18, Drummond 17 uz 18 skokova, a Bullock 13 koševa.

S omjerom 12-24 Orlando drži 14. mjesto na tablici Istočne konferencije, a slijedi im ‘derbi Floride’ protiv Miami Heata kod kuće 30. prosinca.

Pročitajte još

BARAKUDEU19 Velikom pobjedom nad Turskom do četvrtfinala

Dulist

Vlaho Pavlić Hrvatsku doveo do pobjede nad Crnom Gorom

Dulist

Lea Deranja nastavlja nizati odlične rezultate!

Dulist