Sport

VIDEO/ MARIO HEZONJA „Ne razmišljam o NBA ligi, zanima me samo Barcelona“

Mario Hezonja (FC Barcelona)

Dubrovčanin Mario Hezonja u petak navečer odigrao je još jednu utakmicu za pamćenje u dresu FC Barcelone, ali unatoč tome nije bio zadovoljan jer je njegova momčad poražena (78:72) u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Španjolske.

Sjajni 20-godišnjak bio je najbolji ‘Katalonac’ na parketu, ali je preuzeo odgovornost za poraz svoje momčadi.
– Posljednja tri-četiri napada odlučila su utakmicu, a ja sam donio loše odluke – rekao je nakon utakmice.

– Nisam zadovoljan. Bitna je ekipa. Ja sam ovdje da pomognem momčadi, ovdje ne odlučuje jedan čovjek nego svi moramo napraviti iskorak kako bi osvojili titulu – rekao je nakon što je na terenu proveo 25 minuta, najviše u redovima Barcelone.

– Zadovoljan sam statusom i vremenom provedenim na parketu. Najbitnije mi je da dam sve od sebe kada sam u igri pa makar to bilo i pet sekundi – istaknuo je. Iako ga mnogi već sele u NBA ligu, Mario o tome zasada ne želi ni čuti.

– Ne razmišljam o NBA ligi, ne razmišljam gdje ću igrati iduće sezone. Sada mi je u glavi samo iduća utakmica s Barcelonom – napomenuo je.

Osim aktualne borbe za naslov pravaka Španjolske i NBA drafta, pred Hezonjom je ove godine još jedan veliki izazov – rujanski nastup u dresu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu kojem je i Hrvatska jedan od suorganizatora. Hezonja je jedan od igrača od kojeg izbornik Velimir Perasović ima velika očekivanja. No, Hezonja je u petak odbio razgovor i na tu temu.

– Rekao sam izborniku da ćemo razgovarati kad dođem u Zagreb. Sada sam usredotočen samo na utakmice s Barcelonom – prenosi Index.hr.

Pročitajte još

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist