DuList IN

[VIDEO/FOTO] BEZVREMENSKI HITOVI I PREDIVNE EMOCIJE Najbolje hrvatske klape na Stradunu

klape stradun 9.8.2024 0

Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Šufit, klapa Kampanel i klapa Ragusa popele su se na pozornicu ispred Katedrale i pred mnogobrojnom publikom održale koncert.

Uživanje publike počelo je pjesmama klape Kampaneli, koja je otvorila koncert, te zabavila okupljene pjesmama poput ‘Aj ća, volin te’, ‘Anđele moj’, ‘Nitko se ne smije kao ti’. Svoje oduševljenje publika je pokazala plesom i pjevanjem te su klapu nagradili velikim pljeskom.

Još uvijek mlada srcem i dušom, druga po redu, klapa Ragusa izvela je pjesme ‘Skalini od Buže’, te ‘In vino veritas’, a karizmatični mladić s Koručule Petar Šegedin Pjero prvo je nastupio sa svojom pjesmom ‘Vidi kakve oči iman’. Otpjevao i hitove poznatoga Vinka Coce te je publika njegovu izvedbu pjesama ‘Vilo moja’ i ‘Da me malo sriće stigne’, ispratila gromoglasnim pljeskom.

‘Kao neka vječna glazba’ stih je pjesme ‘Zvona moga grada’, klape koja je svoj put započela u šufitu, a upravo večeras je nastupala na Stradunu. Uz klapu Šufit publika je mogla uživati i u ‘Proplakat će srce’, ‘A kad mi dođeš ti’, te ‘Jubin te’. Za kraj su otpjevali ‘Ne diraj moju ljubav’, svoju najpoznatiju pjesmu.

‘Miruj srce’ pjesma je kojom su Tomislav Bralić i klapa Intrade započeli svoj nastup. Iako je došlo do tehničkih poteškoća te je mikrofon prestao raditi, publika nije dozvolila da se pjesma završi, pa su umjesto klape otpjevali stihove pjesme ‘Zašto uvik pivan’.

Nakon što su riješili tehničke poteškoće, Intrade je nastavila svoj nastup uz veliki pljesak publike.

– Za sve sportaše, posebno vaterpoliste, večeras pjevamo ‘Croatio, iz duše te ljubim’ – kazao je Bralić, a nakon lijepe posvete Barakudama ispratio je i festivalsku publiku pjesmom ‘Laku noć’.

Dio atmosfere pogledajte na snimkama i u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

BOGAT PROGRAM ‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ U subotu Pilarska noć!

Dulist

Večeras klapski spektakl u srcu Dubrovnika

Dulist

Gitarski duo Vukan i Srđan dolaze u Grad!

Dulist