Aktualno

VIDEO / DOKUMENTARNI FILM Linđov ‘Od srca dar’ možete pogledati i online!

od srca dar 7

Puno je bilo upita gdje se može pogledati naš dokumentarac o civilnom životu u ansamblu, a samim tim i u Gradu, tijekom Domovinskog rata. Stoga, s ponosom predstavljamo uradak koji će vam odgovoriti na pitanje kakav su život, zahvaljujući braniteljima koji su ih obranili, Dubrovčani odabrali živjeti u tim najtežim trenucima. Uživajte! – zapisali su iz Folklornog ansambla Linđo na njihovom Facebooku, gdje su objavili i link na dokumentarni film.

Podsjetimo, ‘Od srca dar – Linđo u Domovinskom ratu’, dokumentarni film koji kroz sudbinu i svjedočanstva linđovaca, ali i ostalih dionika tog vremena govori o civilnom životu u Dubrovniku tijekom 1991. i 1992. godine, premijerno je prikazan 4. ožujka u Kinu Sloboda. Autor filma je Rikard Kužnin, snimatelj Toni Miletić, a proizvodnju potpisuje LMT studio Dubrovnik.

-Na današnji dan je izašao članak o Linđovoj turneji koja se zvala ‘Od srca dar’. Linđo je bio dio ansambla koji je bio formiran u sklopu Hrvatske ratne mornarice. Turneja je bila na relaciji Zagreb – Delnice – Karlovac – Opatija. Zbog toga je simbolično izabran dan premijere našeg dokumentarnog filma – istaknuo je ravnatelj FA Linđo Vlaho Kljunak na premijeri.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist